צריך את עזרתכם ....

• פותח הנושא BM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בבקשה חשוב לי חוות דעת

קבצים מצורפים

• IMG_0058.JPG 2.jpg
    3.3 MB · צפיות: 20
  • IMG_0065.JPG 2.jpg
    3.7 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
חשוך לי מאד
דבר שני אם זה צילום מוצר ועוד כזה שאין בו עניין לרגש אז הייתי עושה על רקע לבן לגמרי
זה לא אוכל ולא יין

• הוסף לסימניות
היי בן, הצילום מקסים, תאורה מושקעת שמבליטה את החריטות מוסיפה לתחושת התלת מימד ... פתיחות יפות עם רפלקטורים ... יפה מאוד.
כמו שהעירו לפני, תלוי למה הצילום מיועד, אם הוא קטלוגי יהיה די קשה לעבוד עם התמונות, בגלל הרקע הלא אחיד ....
את ההישתקפות של הפלאש על המוצרים אפשר להעלים בעריכה, ולהבא אולי לכוון את הפלאש מגבוה יותר או נמוך יותר שההישתקפות לא תיהיה בקטע הזכוכית אלא על הפקק או התווית.
לאימון ולימוד הצילום ממש טוב
להתראות ?! :)

• הוסף לסימניות
אכן האם המטרה היא לתמונה עם אוירה או לקטלוג ?!
אך לשני המצבים מוקד תאורה אחד לא מספיק
כמה שאני מבינה הרקע לא לבן וכך גם רצית??
רצוי לפתוח בתאורה גם בצד שני או עם רפלקטור או עם פלאש
ע"מ לא לקבל מוצר חשוך וגם להקטין את עוצמת הצל שהוא לא מוסיף

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהזווית ממש טובה, את הצעים כבר אפשר לסדר בפטושופ.
לצרוב את הרקע להבהיר את התמונה וכו'. בתמונה הראשונה הייתי מקרבת את האוביקטים אחד לשני.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה