התייעצות צריך קו נייח + תשתית נטפרי

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות יותר טובה מבזק עבור קו נייח?
ואם יש כמה אפשרויות, אם צריך בנוסף לקו הטלפון מודם נטפרי, האם יש עדיפות לחברה מסויימת?

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עברתי לתשתית של הוט וספק itc עם סינון נטפרי ויש גלישה מדהימה של 200 מגה עם אופציה להגדיל ל500 מגה בעוד שבבזק היה לי גג 40 מגה. ממליץ בחום

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות יותר טובה מבזק עבור קו נייח?
ואם יש כמה אפשרויות, אם צריך בנוסף לקו הטלפון מודם נטפרי, האם יש עדיפות לחברה מסויימת?
אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עברתי לתשתית של הוט וספק itc עם סינון נטפרי ויש גלישה מדהימה של 200 מגה עם אופציה להגדיל ל500 מגה בעוד שבבזק היה לי גג 40 מגה. ממליץ בחום
וקו הטלפון גם של הוט?
האם זה קוי או על חשמל כמו שאר החברות
מה מספר הטלפון של הוט? וכמה הם לוקחים חודשי?

• הוסף לסימניות
לדעתי בשביל נטפרי הכי זול זה 019. שנה ראשונה ספק ותשתית ב 68 שח לחודש. תקחו על זה 013 קו ביתי ב 30 שקל עוד 15 נטפרי ואתם מוכנים אש עם קו טלפון עם 3500 דקות שיחה חופשית

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה