צריך תמונה עם נוף של יער מארץ ישראל בלבד..

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני צריך רקע של יער שיהיה עם הרבה ירוק...

מצאתי רקע יפה מאוד שמתאים למטרה שלי (למטה) אבל אני צריך שיהיה נוף של ארץ ישראל בלבד

צריך לשימוש אישי, אם למישהו יש תמונות שיכולות להתאים אשמח מאוד לקבל..

הקובץ אמור להיות באיכות גבוהה כי מדובר על שלט בגודל של 2 מטר בערך..

תודה רבה..

אם זה יזרז את העניינים אפשר גם בתשלום...

839c63ebf2cf646e11cee349ae2c1fde.jpg

• הוסף לסימניות
חח לאף אחד בפורום לא יצא לצלם תמונה בטבע?

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום
תמצא תמונה מתאימה
וצור קשר עם הבעלים שלה
(ולשם הסקרנות- מה זה משנה איפה צולמה התמונה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1283339:
תעשה חיפוש בפורום
תמצא תמונה מתאימה
וצור קשר עם הבעלים שלה
(ולשם הסקרנות- מה זה משנה איפה צולמה התמונה?)

אי אפשר להריץ חיפוש ל-3 אותיות כגון 'יער' או 'טבע' או 'אגם' לכן זה קצת בעיה :)

(לגבי הסקרנות.. יש עניין [במקומות מסויימים] להתפאר ביופי של ארץ ישראל ולא של ארצות אחרות, זאת הסיבה שאני מחפש דווקא נוף של ארץ ישראל)

נכתב ע"י rosmarin;1283466:

כן הכל תלוי באיכות התמונה ואם היא תתאים לצרכים שלי...

• הוסף לסימניות
לא יער, שביל בחורשה.

מוותרים על זכויות יוצרים ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה