כללי צריכה את עזרתכם - קובץ אינדיזיין לא נפתח

• הוסף לסימניות
אתמול כמעט סיימתי עבודה על זמירון לשבת בתוכנת אינדיזיין, שמרתי כרגיל , סגרתי את המחשב, היום בבוקר אני מנסה לפתוח את הקובץ כדי לסיים דברים אחרונים והקובץ לא נפתח!
מתקבלת הודעה: cannot open...
מישהו נתקל פעם בדבר כזה? פעם ראשונה שזה קורה לי
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מאד שמחה לשתף אתכם בפתרון שה' יתברך האיר לי לבעיה שהיתה לי הבוקר, ב"ה הכל הסתדר...
הגעתי למסקנה שקודם כל כדי לפתור בעיה צריך לקבל אותה באהבה. אחרי שעות וימים של השקעה שקובץ ככה נפגם וכל העבודה יורדת לטמיון זה לא פשוט, נכון שזו עוגמת נפש גדולה, וגם הצער של הלקוח שרגע לפני דפוס הכל הלך.. אבל חשוב לסמוך על בורא עולם שיודע מה הוא עושה, גם דברים שאנחנו לא מבינים..
ואחרי שהשלמתי עם המצב הזה, ואחרי הרבה תפילות, אין לי מושג איך, אמרתי ננסה שוב לפתוח (אחרי עשרות ניסיונות כושלים...) ובחלונית של הפתיחה מצד שמאל למטה ראיתי שיש אפשרות לפתוח את הקובץ כ- Normal / Original / Copy
אז סימנתי את האפשרות של Copy - עותק
וברוך ה' ישתבח שמו לעד הקובץ נפתח בשלום. שמרתי אותו אח"כ בשם אחר והוא כבר לא עושה בעיות.
מקווה שזה יעזור למישהו,
תודה רבה לבורא עולם הטוב כי לא כלו רחמיו

פתיחה.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה