www.prog.co.il
ממליצה גם, נכנסתי לאשכול בשביל לתת לינק למתכון הזה.![]()
חלבי - עוגת שכבות גבינה וריבת חלב - שווה ביותר!!
יש לי חולשה מיוחדת לעוגות גבינה, המתוק הזה ממיס אותי, והתענוג שלי בשעת לילה כשהכל שקט והבית רגוע - לארגן לעצמי כוס קקאו חם וליד פרוסה קרה וטעיממה של עוגת גבינה. תמיד יש לי במקרר משהו מפנק שמחכה לי... חייבת לגלות לכן עוד סוד - העוגות שלי קלות להכנה, מתאימות לכל אחת שרוצה להתפנק.... קבלנה מתכון...www.prog.co.il
וואו נשמע טובבב!!עוגת גבינה ללא אפיה הולך?
בסיס: פירורי עוגיות/ ביסקוויטים+ פירוי חלבה/ עוגיות אוריאו
קרם: מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר
מוסיפים 250 גר’= 1 גבינה לבנה
2 כפות פודינג וניל,
ממשיכים לערבב במקצף לתערובת הומוגנית.
יוצקים את הקרם מעל הבסיס ומקררים 4 שעות.
טיפים לרושם:
- לשים בקערה שקופה גדולה/ על רגל, אפשר לשים בכמה שכבות של פירורים וקרם.
- מתאים גם לכוסיות אישיות.
- לשים בתבנית עגולה, וכשמתייצב להסיר את השוליים.
ציפויים- (השכבה העליונה) אפשר לשלב כמה אפשרויות:
- גנאש שוקולד לבן/ מריר
- קשקושי שוקולד לבן מומס/ריבת חלב/ ממרח שוקולד אגוזים- מומסים בתוך שקית זילוף (או שקית אוכל חזקה)
- זילופי קצפת
- סוגים שונים של קליק, פניני שוקולד חלב ולבן
- עוד פירורים כמו למטה
- מאד מרשים: לפזר שכבת פירורים נוספת, מעליה להניח דיסקית שוקולד בלונדי עם אגוזים גרוסים, ומעל לזלף מסגרת של כוכבי קצפת
ממליצה גם בחום![]()
יש לי חולשה מיוחדת לעוגות גבינה, המתוק הזה ממיס אותי, והתענוג שלי בשעת לילה כשהכל שקט והבית רגוע - לארגן לעצמי כוס קקאו חם וליד פרוסה קרה וטעיממה של עוגת גבינה. תמיד יש לי במקרר משהו מפנק שמחכה לי... חייבת לגלות לכן עוד סוד - העוגות שלי קלות להכנה, מתאימות לכל אחת שרוצה להתפנק.... קבלנה מתכון...www.prog.co.il
זה יתאים לתבנית עגולה ממש קטנה.וואו נשמע טובבב!!
המתכון לאיזה גודל תבנית זה??
כי אני רוצה להכין בתבנית עגולה.
מתאים?
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים