צריכה דחוף למסירה קרטונים למעבר דירה

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף למסירה קרטונים למעבר דירה למי שיש אשמח לבוא ולאסוף

• הוסף לסימניות
לכי לשערי רווחה בירושלים רוממה, בממוצע כל 5 דקות 5 ארגזים
מנסיון

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאספיק להגיע כל 5 דקות מב"ב לירושלים

• הוסף לסימניות
כשעברתי דירה, הלכתי ל"יש" ושאלתי אם יש להם קרטונים, הם אמרו שאגש למחסן ושם יתנו לי בשמחה.

(בסוף לא הייתי צריכה, השגתי ממקום אחר)

זה היה ביש- בשלמה המלך.

אבל לדעתי יש בכל סופר.

• הוסף לסימניות
בכל סופר ובכל חנות בפרט עכשיו ערב פסח
כשמגיע להם סחורות חדשות
חבל כי בסוף היום הם צריכים לדחוס הכל למתקן דחיסה וזה עולה להם כסף כך שהם מעדיפים להיפטר מהארגזים והקרטונים
אני לקחתי בשעתו מסולתם, פוקס ונתיב החסד שהיו באיזור שלי
(מסולתם מאד עזר לי החוצצים שנשארו בארגזים לכלי המטבח והסרויסים)

• הוסף לסימניות
כשעברתי דירה, הלכתי ליש ברח' השומר והם נתנו לי בשמחה. (תבקשי להיכנס למחסן...)
מעבר קל וישוב טוב!

• הוסף לסימניות
אני בקשתי מהמוביל הביא לי הביתה 40 קרטונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה