צריכה המלצה לאיש פירוק מטבח +שיש, בזול

• הוסף לסימניות
מישהוא מכיר? הציעו לי ב800 אדם שעד לא מזמן לקח 400 .. פירוק שלם של מטבח ושיש כולל הורדה למטה עם מעלית.. מחפשת יותר זול מ800
אודה מאד לעזרתכן /ם !!

• הוסף לסימניות
מישהוא מכיר? הציעו לי ב800 אדם שעד לא מזמן לקח 400 .. פירוק שלם של מטבח ושיש כולל הורדה למטה עם מעלית.. מחפשת יותר זול מ800
אודה מאד לעזרתכן /ם !!
תוכלי להמליץ לי על מישהו שמפרק ומוביל מטבח תודה!!

• הוסף לסימניות
תבררי אצל חיליק הובלות אמינים לגמרי!

• הוסף לסימניות
את פירקת איתם? אני חייבת המלצות ברורות!!
יש לך מספר שלהם?
תודה
רהיטים. לא מטבח. אבל הם כ"כ אמינים שמה שהם עושים מעולה הם נותנים מענה ומה שלא פשוט אומרים לחפש מישהו אחר.
היושר שלהם מדהים כל פעם מחדש (העברת 3 דירות כולל פירוקים, מכירה מישהי שכמעט כל דבר שצריך פירוק הובלה והרכבה מתייעצת איתם. אולי הם גם יוכלו להפנות אותך)

• הוסף לסימניות
chilikmovers.co.il
לא זולים אבל שווים לגמרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא פירק לי מיספר רהיטים בבית אבל אני יודעת שמפרק גם מיטבחים זריז ואמין

• הוסף לסימניות
אודה מאד לעזרתכן /ם !!
תוכלי להביא את המספר של האיש שלוקח 800? (צריכה גם)
לפי הברור שעשיתי זה נקרא ממש זול....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה