מקרר צריכה המלצות למקררים בפרט, ולמוצרי חשמל בכלל (תנור, מכונת כביסה וכו')

• הוסף לסימניות
היי
לקראת כניסה לדירה חדשה בשעטו"מ,
אני חייבת לחדש את כל מוצרי החשמל.. כיף מצד אחד, מצד שני כאב ראש נורא (וחור ענק בכיס)

שנתחיל?
כל מי שיוכל לסייע מנסיונו יעזור לי מאד!

מקרר
אני רוצה 4 דלתות. אלה שמתאימים בגודל ובתקציב ואני מתלבטת ביניהם הם המותגים: סמסונג, בלומברג ובקו.
למישהו יש נסיון עם אחד מהמותגים האלה במקררים, ויוכל לתת המלצות/דיס?

תנור בילד אין
קיבלתי המלצות חמות על אלקטרולוקס. אם יש למישהו המלצה על דגם מסויים אשמח
ויותר מזה - תנור פירוליטי עם ניקוי עצמי. מומלץ? מיותר? לא כדאי?

מכונת כביסה
הציעו לי מכונה של סמסונג,
וגם לבלומברג יש מבצע בקניית מקרר 4 דלתות - מכונה ב490 שח בלבד.
יש למישהו נסיון עם החברות הנ"ל במכונות כביסה?
ובכלל, למשפחה ממוצעת - 3 ילדים בשלב זה, בע"ה כמובן יהיו עוד. 7 ק"ג מספיק או שזה בלחץ?

כיריים אינדקוציה
קיבלתי המלצה על 70 סמ של אלקטרולוקס דגם משוכלל. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.
מה יתרונות של כיריים רחבות יותר (70 ולא 60) אם ממילא אפשר להניח רק 4 סירים?
ואם יש המלצות לדגמים אחרים גם אשמח לשמוע

מייבש ומקפיא כבר אחסוך מכם.. אלא אם כן אתם חושבים שגם שם כדאי להשקיע על מותג נחשב

כל תגובה תעזור, תודה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקרר סמסונג די נחשב. 4 דלתות שלהם ממש יקר. (10 אלף לפני התקן שבת. אגב, חשוב לשים לב לזה) בבלומברג נכנס כל העולם, נחשב איכותי פחות.
אגב, אם אין לכם מקפיא בנפרד, לא נכנס כלום במקפיא של 4 דלתות. למה לא מקרר רגיל של סמסונג 650 לי'? יש אותו ב-3700 בזאפ.

מכונת כביסה יש לנו סימנס דיגיטלי תוצרת גרמניה מאוד נהנים ממנו.

לגבי מחירים כדאי מאוד לבדוק בזאפ לפני שמתחילים. וגם קרן בני ישיבות הם מאוד זולים משמעותית.

תנור אלקטרולוקס מפורסם לטובה. פירוליטי אומרים לרוב שהוא מיותר ולא באמת שימושי (י"א שגם לא הלכתית).

• הוסף לסימניות
מקרר סמסונג די נחשב. 4 דלתות שלהם ממש יקר. (10 אלף לפני התקן שבת. אגב, חשוב לשים לב לזה) בבלומברג נכנס כל העולם, נחשב איכותי פחות.
אגב, אם אין לכם מקפיא בנפרד, לא נכנס כלום במקפיא של 4 דלתות. למה לא מקרר רגיל של סמסונג 650 לי'? יש אותו ב-3700 בזאפ.

מכונת כביסה יש לנו סימנס דיגיטלי תוצרת גרמניה מאוד נהנים ממנו.

לגבי מחירים כדאי מאוד לבדוק בזאפ לפני שמתחילים. וגם קרן בני ישיבות הם מאוד זולים משמעותית.

תנור אלקטרולוקס מפורסם לטובה. פירוליטי אומרים לרוב שהוא מיותר ולא באמת שימושי (י"א שגם לא הלכתית).

תודה
4 דלתות נראה לי מאד נח. וכמו כן קונה מקפיא בנוסף.
מצאתי דגם של סמסונג מאד יפה בסביבות ה7-8K עם התקן שבת

• הוסף לסימניות
לגבי גודל מכונת כביסה- לטעמי 7 ק"ג מספיק בהחלט.
מן הסתם את ממילא תעמידי מכונה בכל יום, ולא צוברת את כל הכביסות לפעם בשבוע.

• הוסף לסימניות
לא מכירה רק שמעתי שטכנאים לא אוהבים לתקן מקררים של סמסונג
לגבי מכונת כביסה 7 ק"ג זה מעולה

• הוסף לסימניות
אם התקציב עומד על 7-8 למקרר, למה לא שארפ?
יש לי ולעוד כמה בני משפחה ומרוצים מאד.
גם יפה, גם נוח בסידור הפנימי וגם נחשב מעולה מהבירורים שאני עשיתי.
לגבי החסרון המפורסם של הפלסטיקה - לדעתי בדגמים החדשים זה שונה, הפלסטיק מרגיש חזק ואיכותי, ובכלל, רוב המדפים מזכוכית.

תנורים - אני קניתי של בוש, עקרונית מרוצה מאד, רק שאחת התבניות התחילה להתעקם בזמן האפיה, וחוזרת למצב ישר אחרי שמתקררת.
התנור חדש יחסית - פחות משנה, אבל בחברה מתנערים מאחריות ואומרים שרק בחודש - חודשיים הראשונים הם מחליפים כזה דבר.

• הוסף לסימניות
היי
לקראת כניסה לדירה חדשה בשעטו"מ,
אני חייבת לחדש את כל מוצרי החשמל.. כיף מצד אחד, מצד שני כאב ראש נורא (וחור ענק בכיס)

שנתחיל?
כל מי שיוכל לסייע מנסיונו יעזור לי מאד!

מקרר
אני רוצה 4 דלתות. אלה שמתאימים בגודל ובתקציב ואני מתלבטת ביניהם הם המותגים: סמסונג, בלומברג ובקו.
למישהו יש נסיון עם אחד מהמותגים האלה במקררים, ויוכל לתת המלצות/דיס?
לי יש מקרר בלומברג אבל 2 דלתות ואני מאוד מרוצה ממנו,
להורים יש סמסונג והוא גם מעולה אבל יקר משמעותית

תנור בילד אין
קיבלתי המלצות חמות על אלקטרולוקס. אם יש למישהו המלצה על דגם מסויים אשמח
ויותר מזה - תנור פירוליטי עם ניקוי עצמי. מומלץ? מיותר? לא כדאי?
יש לי אלקטרולוקס פרוליטי אחלה תנור מרוצה ממנו מאודדד
הניקוי לא כ"כ חזק אבל עדין מקל מאוד חצי עבודה

מכונת כביסה
הציעו לי מכונה של סמסונג,
וגם לבלומברג יש מבצע בקניית מקרר 4 דלתות - מכונה ב490 שח בלבד.
יש למישהו נסיון עם החברות הנ"ל במכונות כביסה?
ובכלל, למשפחה ממוצעת - 3 ילדים בשלב זה, בע"ה כמובן יהיו עוד. 7 ק"ג מספיק או שזה בלחץ?
לא מכירה מכונת כביסה בלומברג
אבל לכי על מכונה עם הכי הרבה שנות אחריות ועם אופציה לתוכניות קצרות
לא בכל המכונות יש את זה וזה פרט חשוב מאוד...

כיריים אינדקוציה
קיבלתי המלצה על 70 סמ של אלקטרולוקס דגם משוכלל. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.
מה יתרונות של כיריים רחבות יותר (70 ולא 60) אם ממילא אפשר להניח רק 4 סירים?
ואם יש המלצות לדגמים אחרים גם אשמח לשמוע
לי יש כירים סנטדרטיות של ארבע להבות קרמיות וזה די מעצבן שזה צפוף 4 סירים גדולים לא נכנסים.. אם יש לך מקום לרחב יותר מומלץ

בכללי אולי שווה לקנות עכשיו בערב פסח למרות הבלאגן יש מבצעים שווים בהרבה חנויות כמו מתנות וכו'

ואם המלצה על חנות טובה ואמינה בעיני לכי לצורף מומלץ ושווה מחירים טובים אמינים עם מידע מדויק לכל מוצר

• הוסף לסימניות
יישוב טוב!
סהכ זה לחץ אחרי זה נהנים מכל דקה

יש מקרר לא זוכרת את שמו עם 4 דלתות שחלק מהמקפיא יכול להפוך למקרר בעת הצורך או הפוך
זה עם התקן משמרת השבת - אני יכולה לברר לך מחר

תנור תא אחד? או שני תאים?

כיריים אם יש מקום תקחי 70 זה מרווח יותר לסירים גדולים

מקפיא - ליבהר 7 מגירות מומלץ יש לזה התקן שבת של משמרת (ללא צורך ללחוץ כל שבת זה אוטומטי)

מכונת כביסה 7
שמעתי ש8 לא כ"כ מומלץ

• הוסף לסימניות
הי שרית, שמחה בשבילך..
כיף להכנס לדירה חדשה

מקרר - קניתי 4 דלתות של שארפ, ב-5.400 שזה מחיר פצצה, יש לו פיקוד שבת מאד נח, החלקים שלו מעט שבירים, נשבר לי בנפילה מגובה של מטר. (נפילה חזקה)
תנור, ממליצה על אלקטרולוקס, יש לגיסות שלי הוא פשוט אופה פצצה, כמובן שכדאי ללכת על הפירוליטי, זה מאד קל לנקות את התנור ולדעתי שווה להוסיף על זה, זה שימושי לא רק בפסח.
מקפיא - אני קניתי את הכי פשוט ב-1.000 ש"ח, אומרים שכולם אותה איכות, בינתיים מאד מרוצה.
מייבש כביסה יש לי דגם שעלה לי מאד זול (1.000 בערך), לא זוכרת את שמו כעת, מייבש לי מכונה של 5 ק''ג בשעתיים, לא נראה לי מהיר במיוחד, אבל שווה את המחיר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הי שרית, שמחה בשבילך..
כיף להכנס לדירה חדשה

מקרר - קניתי 4 דלתות של שארפ, ב-5.400 שזה מחיר פצצה, יש לו פיקוד שבת מאד נח, החלקים שלו מעט שבירים, נשבר לי בנפילה מגובה של מטר. (נפילה חזקה)
תנור, ממליצה על אלקטרולוקס, יש לגיסות שלי הוא פשוט אופה פצצה, כמובן שכדאי ללכת על הפירוליטי, זה מאד קל לנקות את התנור ולדעתי שווה להוסיף על זה, זה שימושי לא רק בפסח.
מקפיא - אני קניתי את הכי פשוט ב-1.000 ש"ח, אומרים שכולם אותה איכות, בינתיים מאד מרוצה.
מייבש כביסה יש לי דגם שעלה לי מאד זול (1.000 בערך), לא זוכרת את שמו כעת, מייבש לי מכונה של 5 ק''ג בשעתיים, לא נראה לי מהיר במיוחד, אבל שווה את המחיר.

בהצלחה!

המקרר של שארפ - מה הנפח שלו? במחיר כזה נשמע לי שזה בסביבות ה500 ליטר.. לא? אני מחפשת לקנות עם נפח גדול יותר, איזור ה650/700

• הוסף לסימניות
לא יודעת להגיד לך את הנפח, אבל הוא מעט יותר נמוך מהמקררים הרגילים (10 ס''מ בערך)
זה קצת חיסרון כי סירים גבוהים לא נכנסים למקרר, לי זה שווה את הפער במחיר.

סתם ככה באופן כללי, לפעמים יש מציאות בתצוגות בחנויות הגדולות.. אני קניתי כיריים זכוכית מהממות מתצוגה של סימנס ב-1.200 במקום 1.800
והן היו חדשות! פשוט פתחו בטעות דגם נוסף..

• הוסף לסימניות
מקפיצה >>>
אשמח לעוד מידע והמלצות על מכונות כביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה