דרוש מידע צריכה המלצות על מדפסת ביתית איכותית

• הוסף לסימניות
אני ג"כ מחפש כעת מדפסת ביתית לשימוש של כ50 דפים בחודש, לא צריך צבעוני, לא צריך פקס, רק מדפסת שעובדת על וויפי, ושלא צריך לבזבז זמן בתפעול שלה (זה לא משנה כמה זמן לוקח לה להדפיס, אני לא ממהר לאן שהו), רק שכשיש לי משהו להדפיס - שפשוט תעבוד, והחיים ימשיכו.
היה נראה לי מהשרשור כאן, שזו המדפסת שמתאימה לי, אבל בדקתי בזאפ מחירים, ובהצצה על החו"ד הן גרועות כ"כ באופן סידרתי, כמעט אף אחד לא מרוצה ממנה.
אז איך אתה מסביר את זה? אתה בעד המכונה, אבל אף אחר לא מרוצה ממנה. (מעניין שהחו"ד החיוביות שכן באופן נדיר נמצאו עליה, היו מאנשים שהצהירו שהם בשבוע הראשון של השימוש...)
בכ"א תודה רבה על היעוץ הנהדר שאתה נותן כאן חינם אין כסף, ירבו כמותך בישראל גומלי חסדים כאברהם אבינו.

• הוסף לסימניות
באופן כללי הייתי לוקח בערבון מוגבל את החוות דעת מזאפ, תמיד עדיף לשמוע ממישהו שאתה מכיר שהשתמש
אני משתמש בה ומאוד מרוצה,
קורה לעיתים שזה לא מדפיס, אבל זה בד"כ נפתר או ברענון או בהפעלה מחדש.
בסה"כ אני משתמש בה כמעט שנה ומאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
אני ג"כ מחפש כעת מדפסת ביתית לשימוש של כ50 דפים בחודש, לא צריך צבעוני, לא צריך פקס, רק מדפסת שעובדת על וויפי, ושלא צריך לבזבז זמן בתפעול שלה (זה לא משנה כמה זמן לוקח לה להדפיס, אני לא ממהר לאן שהו), רק שכשיש לי משהו להדפיס - שפשוט תעבוד, והחיים ימשיכו.
היה נראה לי מהשרשור כאן, שזו המדפסת שמתאימה לי, אבל בדקתי בזאפ מחירים, ובהצצה על החו"ד הן גרועות כ"כ באופן סידרתי, כמעט אף אחד לא מרוצה ממנה.
אז איך אתה מסביר את זה? אתה בעד המכונה, אבל אף אחר לא מרוצה ממנה. (מעניין שהחו"ד החיוביות שכן באופן נדיר נמצאו עליה, היו מאנשים שהצהירו שהם בשבוע הראשון של השימוש...)
בכ"א תודה רבה על היעוץ הנהדר שאתה נותן כאן חינם אין כסף, ירבו כמותך בישראל גומלי חסדים כאברהם אבינו.
אם אתה קצת מכיר אותי אז אתה יודע שאני אוחז, שכל החוו"ד בזאפ אם סה"כ תוצאה של פורקן עצבים של אדם שקנה משהו ולא עבד לו.
ודוק ותשכח ותמצא נחת...
50 דפים בחודש? מה הגדרת השימוש שלך?

• הוסף לסימניות
אם אתה קצת מכיר אותי אז אתה יודע שאני אוחז, שכל החוו"ד בזאפ אם סה"כ תוצאה של פורקן עצבים של אדם שקנה משהו ולא עבד לו.
ודוק ותשכח ותמצא נחת...
50 דפים בחודש? מה הגדרת השימוש שלך?
לא מספיק מכיר אותך, רק רואה שאתה עוזר כאן לכולם בישוב הדעת...
נאי באמת לא בקי בעניין זאפ, רק נלחצתי מהתגובות הזועמות שם,
זה נשמע כאילו מדובר במדפסת שהודפסה במדפסת תלת מימד, ולא במדפסת אמיתית..

השימוש שלי די קלאסי, אני אברך שמידי פעם מדפיס שיעור או חבורה, ואשתי ג"כ לפי הצורך מתכונים וכדו', ולילדים מידי פעם לקשקש..

• הוסף לסימניות
לא מספיק מכיר אותך, רק רואה שאתה עוזר כאן לכולם בישוב הדעת...
נאי באמת לא בקי בעניין זאפ, רק נלחצתי מהתגובות הזועמות שם,
זה נשמע כאילו מדובר במדפסת שהודפסה במדפסת תלת מימד, ולא במדפסת אמיתית..

השימוש שלי די קלאסי, אני אברך שמידי פעם מדפיס שיעור או חבורה, ואשתי ג"כ לפי הצורך מתכונים וכדו', ולילדים מידי פעם לקשקש..
אין לך צורך ביותר מזה, כמובן שתמיד בעוד כסף תוכל לרכוש יותר חזק,
בכל מקרה היא מכונה מעולה, ואתה צריך משהו בסגנון הזה, בשביל התחושה שלך תחפש משהו בסגנון עם הכי פחות תגובות תסכול בזאפ

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי תודה רבה על כל העזרה.
לאחר שיטוט בשרשור כאן ובאחרים, הבנתי ממך שאם אני מחפש מדפסת פשוטה לשימוש ביתי מידי פעם, ולא מחפש מדפסת חסכונית מידי, ואין לי צורך בפקס, יש לי מס' אופציות לבחירה.
או של HP דגם 3790 / 4120 / 2710
או של CANON דגם TS3151 / TS3150
השאלה בסופו של דבר מה הכי מומלץ מביניהם מבחינת מחיר (כולל מחירי ראשי דיו) נוחות ואיכות,
ועוד שאלה, האם שווה לי כאברך שלא משתמש הרבה בדפסת כאמור ומחפש את המינימום, להשקיע עוד כסף לקנות מוצר יותר איכותי.
אני מתכוון רק אם יש בפער של 100-150 ש"ח הפרש. אין לי תקציב ליותר מזה. ברור שתמיד אפשר להשתבח יותר, אבל אין לדבר סוף. רק לדעת שעשיתי השתדלות למצות את המחיר על מה שאני צריך.
השאלה היותר חשובה לי, האם אתה מוכר אותם, כי אצלך אהיה רגוע שקיבלתי מה שרציתי..
מקווה שאני מספיק ברור, בכל זאת אני מבקש את כל התורה על רגל אחת..
שוב, תודה רבה, אני קיבלתי המון מידע ששוה זהב, מכל מה שכתבת לאחרים ולי כאן בפורום המקסים הזה. ה' ישלם גמולך. (איפה אפשר להמליץ עליך בזאפ?..)

• הוסף לסימניות
לאחר שיטוט בשרשור כאן ובאחרים, הבנתי ממך שאם אני מחפש מדפסת פשוטה לשימוש ביתי מידי פעם, ולא מחפש מדפסת חסכונית מידי, ואין לי צורך בפקס, יש לי מס' אופציות לבחירה.
השאלה בסופו של דבר מה הכי מומלץ מביניהם מבחינת מחיר (כולל מחירי ראשי דיו) נוחות ואיכות,
ועוד שאלה, האם שווה לי כאברך שלא משתמש הרבה בדפסת כאמור ומחפש את המינימום, להשקיע עוד כסף לקנות מוצר יותר איכותי.
אני מתכוון רק אם יש בפער של 100-150 ש"ח הפרש. אין לי תקציב ליותר מזה. ברור שתמיד אפשר להשתבח יותר, אבל אין לדבר סוף. רק לדעת שעשיתי השתדלות למצות את המחיר על מה שאני צריך.
שוב, תודה רבה, אני קיבלתי המון מידע ששוה זהב, מכל מה שכתבת לאחרים ולי כאן בפורום המקסים הזה. ה' ישלם גמולך. (איפה אפשר להמליץ עליך בזאפ?..)
ישב על זה וכתוב לך בל"נ
ישר כח על הפרגון... לא אנחנו לא בזאפ,
כבר המלצת:)

• הוסף לסימניות
ב HP רק 3790 טוב לך
בקנון שתיהם אותו דבר בדיוק.
מבחינת הדיו HP יצא לך יותר זול- הפער לא בשמים אך עדיין יותר זול בשליש בערך

• הוסף לסימניות
אני ממש מתפעל ממך, אתה עונה על כל דבר במחשבה, ולא 'מלמעלה' כפי שהרבה אחרים עושים, כי הרי הם יכולים לענות בשליפה..
תודה שהתבנת לששבת על השאלות שלי..

אתה מוכר את ה HP 3790?
א"כ, בכמה?
עושה משלוח?
אני מירושלים, פס"ז.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני ממש מתפעל ממך, אתה עונה על כל דבר במחשבה, ולא 'מלמעלה' כפי שהרבה אחרים עושים, כי הרי הם יכולים לענות בשליפה..
תודה שהתבנת לששבת על השאלות שלי..

אתה מוכר את ה HP 3790?
א"כ, בכמה?
עושה משלוח?
אני מירושלים, פס"ז.
תודה רבה.
מוכר כרגע חסר לי.

• הוסף לסימניות
מוכר כרגע חסר לי.
חבל.
אבל מצאתי נראה לי יחסית בזול, לא?
אתה מכיר את החנויות האלו?
יש גם בתחום הזה מה לדעת?

• הוסף לסימניות
חבל.
אבל מצאתי נראה לי יחסית בזול, לא?
אתה מכיר את החנויות האלו?
יש גם בתחום הזה מה לדעת?
לא מכיר את החניות, משרדיה זה שם מוכר...
בכל מקרה אל תזמין עש שתיצור קשר טלפוני שזה אכן במלאי

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל אבל לי יש hp 4120 ראיתי שלא הכי המליצו עליה. אני מאדד מרוצה. מדפיסה די הרבה ולא נגמר לי הדיו ככ מהר. כמה חודשים בשימוש.
אגב, הזמנתי בפעם האחרונה דיו באתר איי ניד דיו יצא לי זיל הזול והביא לי עד הבית ללא דמי משלוח

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל אבל לי יש hp 4120 ראיתי שלא הכי המליצו עליה. אני מאדד מרוצה. מדפיסה די הרבה ולא נגמר לי הדיו ככ מהר. כמה חודשים בשימוש.
אגב, הזמנתי בפעם האחרונה דיו באתר איי ניד דיו יצא לי זיל הזול והביא לי עד הבית ללא דמי משלוח
אתה קונה סט של 2 צבעים שמספיק ל-480 דף ביחד ב: 168 ש"ח
ב3790 אתה קונה ב: 180 ש"ח סט שמספיק ל- 1120 דף זה כל ההבדל, אני חושב שזה סיבה מספקת לקנות את ה3790 לשימושים של הנ"ל

• הוסף לסימניות
אתה קונה סט של 2 צבעים שמספיק ל-480 דף ביחד ב: 168 ש"ח
במחיר הזה קניתי שחור וצבעוני xl. לא יודעת מה הכוונה סט של שני צבעים
את
ב3790 אתה קונה ב: 180 ש"ח סט שמספיק ל- 1120 דף זה כל ההבדל, אני חושב שזה סיבה מספקת לקנות את ה3790 לשימושים של הנ"ל

ומה המחיר של המדפסת?

• הוסף לסימניות
מה הפי' היא נפתחת? וודאי שהיא נפתחת, אבל לא לצילום או סריקה של קבוצת דפים!
2710 יחסית לזו לא מומלצת מבחינת דיו, כרגע יש לה רק מקורי ויקר!
מדפסת חסכונית ב: 400 ש"ח לא קיים הכי זול 750 ש"ח
סליחה על ההקפצה , אבל מה הכוונה לא לסריקת קבוצת דפים? סריקה רק דף אחד כל פעם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה