צריכה טובה- המרת סרטון ל-MP3

• הוסף לסימניות
שלום!

יש לי סרטון שלא נפתח במדיה פלייר :cool:, אלא רק באדובי מדיה פלייר, והייתי רוצה אם מישהו יכול לעשות לי את הטובה ולהמיר לי אותו כך שאוכל לפתוח אותו במדיה פלייר הרגיל.

תודה מראש...:)

• הוסף לסימניות
אפשרות א להשתמש עם VLC לשמיעה של הקובץ
אפשרות ב להשתמש עם VLC להמיר את הקובץ (רק שימי לב שתצטרכי לכתוב את שם הקובץ וגם את הסיומת שבמקרה שלנו זה .MP3)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל.. מה זה VLC?

• הוסף לסימניות
נגן מדיה שתומך כמעט בכל פורמט קיים
בין היתר הוא מצוייד בתוכונות נוספות כמו צילום מסך המרה של פורמטים וכו'
בקיצור תוכנה שתמיד כדאי בדיסקון, אגב יש לה גם עורך וידאו קל אם זה מעניין מישהו.
http://www.videolan.org/vlc/

• הוסף לסימניות
אווו תודה, אבל אני נתיבית על כן אני צריכה את העזרה הזו...

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך אני יעלה לך

• הוסף לסימניות
העלאתי לגמבו מייל
משום מה הוא העלאה את זה 5 פעמיים
וזאת ערכת נושא קצת יותר קלאסית על ווינדוס

קבצים מצורפים

• darklounge_vlc_1.0.zip
    KB 450.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה,
מאוד עזרת לי.

• הוסף לסימניות
ואם כבר בהמרה עסקינן
אז התוכנה הידועה "פורמט פקטורי" "‎FormatFactory" שאפשר להוריד בחינם מאתר החברה
http://www.formatoz.com/
תעשה לכם גם את העבודה הזאת מצוין (בנוסף לכל שלל האופציות המרה האין סופיים שלה-ובעיברית מלאה)
פשוט פותחים שם דף המרה של MP3 וגוררים אליו את הוידאו\מאשרים\ממירים\והןידאו נהפך לקובץ שמע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;676814:
ואם כבר בהמרה עסקינן
אז התוכנה הידועה "פורמט פקטורי" "‎FormatFactory" שאפשר להוריד בחינם מאתר החברה
http://www.formatoz.com/
תעשה לכם גם את העבודה הזאת מצוין (בנוסף לכל שלל האופציות המרה האין סופיים שלה-ובעיברית מלאה)
פשוט פותחים שם דף המרה של MP3 וגוררים אליו את הוידאו\מאשרים\ממירים\והןידאו נהפך לקובץ שמע

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה