צריכה כמה שירים, בבקשה, תודה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
שבוע טוב!
אני צריכה לשימוש פרטי את השירים הבאים:
*וארשתיך- של אוהד מושקוביץ
*סיבבם במצוות- יידשע נחת של יוסי גרין
*כי אין לנו מלך- יידשע נחת של יוסי גרין

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם השירים הנ"ל!

בתודה ענקית מראש!!!
יום נעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2145062:
שלום וברכה!
שבוע טוב!
אני צריכה לשימוש פרטי את השירים הבאים:
*וארשתיך- של אוהד מושקוביץ
*סיבבם במצוות- יידשע נחת של יוסי גרין
*כי אין לנו מלך- יידשע נחת של יוסי גרין

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם השירים הנ"ל!

בתודה ענקית מראש!!!
יום נעים

יש לי רק הניגונים של יוסי גרין
אני לא יודע איך מעלים
נא לעלות כתובת מייל לשליחה

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• 01 - וארשתיך.mp3
    5.6 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברזעסקי;2145077:
יש לי רק הניגונים של יוסי גרין
אני לא יודע איך מעלים
נא לעלות כתובת מייל לשליחה

תודה רבה!!!
הנה המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

המון הצלחות ויישר כוח עצום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה