עזרה צריכה כמה תמונות לשיעור למחר, אתרוג חוסם לי הכל:(

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את צריכה לדעת איך לחפש באתרוג
בעמוד הראשי של גוגל לא עולות תמונות, כיוון ששם יכולות להסתנן תמונות לא ראויות- רוב התמונות בעמוד הראשי של גוגל חסומות. וזו גם לא הדרך הנכונה לאתר חומר איכותי.
אני גם עם סינון של אתרוג
פתחתי את האתר הפופולרי ביותר- שאטרסטוק
רשמתי באנגלית פרוסת לחם
וקיבלתי עשרות תוצאות.

כדאי תמיד לבדוק לפני שמשמיצים יש חברות גדולות במשק שמשקיעות הון עתק כדי שנצא מרוצים ובמחי יד אנחנו יכולים להרוס להם.

1678604672671.png

• הוסף לסימניות
את צריכה לדעת איך לחפש באתרוג
בעמוד הראשי של גוגל לא עולות תמונות, כיוון ששם יכולות להסתנן תמונות לא ראויות- רוב התמונות בעמוד הראשי של גוגל חסומות. וזו גם לא הדרך הנכונה לאתר חומר איכותי.
אני גם עם סינון של אתרוג
פתחתי את האתר הפופולרי ביותר- שאטרסטוק
רשמתי באנגלית פרוסת לחם
וקיבלתי עשרות תוצאות.

כדאי תמיד לבדוק לפני שמשמיצים יש חברות גדולות במשק שמשקיעות הון עתק כדי שנצא מרוצים ובמחי יד אנחנו יכולים להרוס להם.

צפה בקובץ המצורף 1335324
ואם האתר הזה חסום לי גם?
זה לא בא ממקום של להשמיץ.
אלא ממקום באמת של תסכול, שדברים בסיסיים שאני צריכה ושאינטרנט מסונן צריך לספק לי, אינם.

• הוסף לסימניות
ואם האתר הזה חסום לי גם?
זה לא בא ממקום של להשמיץ.
אלא ממקום באמת של תסכול, שדברים בסיסיים שאני צריכה ושאינטרנט מסונן צריך לספק לי, אינם.
אז תגשי להגדרות שלך האישיות שהגדרת לעצמך מה תרצי שיהיה חסום ותפתחי בהתאמה.
כנראה שהגדרת שאת מעוניינת לחסום אתרי תמונות.

(אני גולשת על סינון אתרוג, והצלחתי למצוא לך באתר זה)
את לגמרי בסדר, זה קורה לכולנו, חושבים שכל העולם אשם, עד שמבינים שהטעות אצלינו.

• הוסף לסימניות
וזה מהעמוד של גוגל עצמו, חיפוש בדפדפן, כתבתי תמונה של.... ומצאתי מיד, לכל המילים שחיפשת.
וסורי שהתלבשתי על האשכול שלך
מוגש כשירות לכל גולשי אתרוג המתוסכלים, פשוט תלמדו איך לחפש :)

1678605365474.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה