כללי צריכה לעשות לוגו למסיבה כתה ו'

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השם:
נצח מלכות
אולי יש לכם רעיון איך להתחיל?
חשבתי על כתר, אבל נראה לי כבר נדוש.....
חוץ מכתר יש עוד רעיונות?

אשמח לתגובות מהירות, תודה!

• הוסף לסימניות
חשבי מה זה מלכות, עשי לך סיעור מוחות קטן, למשל שרביט, יהלום, ארמון, נתינים, כיסא מלכותי וכו'
מה זה נצח? גם לו יש כל מיני קונוטציות. מכאן יהיה לך הרבה יותר קל למצוא ויזואלים .
חוץ מזה. לא גילית לנו לאיזה מין המסיבה (לכאורה בת מצווה אבל אולי סיום גמרא?)

• הוסף לסימניות
מסיבת בת מצוה כמובן.
ותודה, לקחת אותי למקום שלא חשבתי...
יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
עד... המלכות - ואתן לך.

בעיקרון אני מגיעה מתחום הקופי ולא הגרפיקה. אני מקווה שתיאור בלבד יהיה מובן.
את יכולה להשתמש בספרה "12" כשהאחד הוא השרביט, והשתיים, כאילו משתחוה לו. את הקו של השתיים אפשר להמשיך כלפי מטה, שיצור כמו חצי מסגרת ולכתוב שם "נצח מלכות"
דרך אגב, השם לא משהו. אולי לפחות "מלכות נצח" - מתקבל יותר על הדעת וההגיה.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי בנוסף על הרעיון של אם השרביט את יכולה להוסיף מסביב כאין פסים של אורות/פרוג'קטורים שמסמן נצח...
מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
מה עוד חוץ משרביט, זה ספציפי לא מתאים לי,

הבו רעיונות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה