דרוש מידע צריכה לשלם??

• הוסף לסימניות
קבעתי תור לקוסמטיקאית במסגרת סדרה של טיפולים.
אחרי כמה ימים היא התקשרה אלי להקדים את התור ביום אבל הייתי בישיבה ושכחתי לרשום אצלי.
בפועל לא הגעתי והיא התקשרה שיש לי תור אבל אני גרה רחוק ולא יכולתי להספיק להגיע.

מה מקובל במקרה כזה? אני צריכה לשלם לה תשלום מלא על הטיפול שלא קרה (רבע שעה של טיפול)
לא היה לנו סיכום מראש מה קורה כשלא מגיעים לתור אבל אולי זה מובן מאליו שצריך לשלם.
היא גם לא ביקשה ממני תשלום על הרבע שעה הזאת, אבל אני חוששת שזה גזל.

אשמח לדעת מה הדין ומה מקובל בתחום.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תשאלי רב.

לי, באופן אישי היתה קוסמטיקאית שבקשה תשלום במקרה כזה.
שלמתי לה ולא חזרתי אליה.
זה לא קרה לי כמה פעמים והרגיש לי שלא בא לי לבוא כך.

• הוסף לסימניות
מי שאני נמצאת אצלה בד''כ אם קבעתי תור אחר בטווח קר מהתור שהתבטל היא לא לוקחת תשלום.
אם התבטל לחלוטין-לוקחת חצי תשלום.

לא יודעת מה ההלכה אומרת בזה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכך שזו שאלת רב.
אבל הגיוני שהרב ירצה לדעת מה מקובל בתחום, בהעדר סיכום מפורש.
(אישית לא קרה לי, אז לא יכולה לשתף מה אצלי.)

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול, קרה לי מקרה כזה, יצאתי מהבית ושכחתי את הפלאפון...
היה אמור להיות לי תור שפרח לי מהראש, חזרתי הביתה וראיתי 2 שיחות מהקוסמטיקאית, נזכרתי וחזרתי אליה היא רוצה שאשלם לה 2/3 מהטיפול, יחסית אני לוקחת טיפול יקר כך ש 2/3 זה יוצא 200 ש"ח פלוס תור חדש 300 ש"ח לטיפול,
אני לקוחה שבחיים לא פספסתי תור תמיד הייתי לפני הזמן וחיכיתי, משלמת תמיד בזמן.
אני יכולה אולי לנסות להבין אותה אבל זה לא מוגזם ?

• הוסף לסימניות
תדברי איתה. תסבירי לה שזה בגלל שהתור שונה ברח לך מהראש . אם היא רוצה אותך בתור לקוחה צפוי שהיא תווותר לך. וכמובן תשאלי רב לפני שתדעי גם מה ההלכה אומרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה