דרוש מידע צריכה עזרה בבחירת מוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
צריכה 2 תנורים.
המוכר טוען או aeg או אלקטרולוקס
צריכה עזרה אינדוקציה
המוכר טוען אלקטרולוקס
צריכה מדיח כלים המוכר טוען אלקטרולוקס....
יש המלצה אחרת,??
מחפשת את ההכי הכי טוב ואין לי עניין במילה

• הוסף לסימניות
לנו יש את המכונת כביסה של אלקטרולוקס וזה ממש זוועה.
לא יודע לגבי שאר המוצרים, אישית פשוט מבואס מהם בטירוף בגלל המכונת כביסה - לא נראה לי שבעתיד אני אקנה מהם עוד משהו

• הוסף לסימניות
תנורים- באמת אלקטרולוקס מעולים
אינדוקציה- בוש מומלץ
מדיח כלים לא יודעת מניסיון אבל בוש נחשב טוב

• הוסף לסימניות
צריכה 2 תנורים.
המוכר טוען או aeg או אלקטרולוקס
צריכה עזרה אינדוקציה
המוכר טוען אלקטרולוקס
צריכה מדיח כלים המוכר טוען אלקטרולוקס....
יש המלצה אחרת,??
מחפשת את ההכי הכי טוב ואין לי עניין במילה
תנורים ואינדוקציה של אלקטרולוקס מעולים ממש
וזה מאוד קלאסה במיוחד בתנורים
מדיח כלים אין לי מושג

• הוסף לסימניות
אני קניתי תנור אלקטרולוקס מעולה, אינדוקציה בוש, ומדיח אאג, מרוצה מאד. בכל מוצרי אלקטרלוקס עדיף מוצר זהה של אאג - זה אותו יצרן ! באותה בעלות, רק איכותי ומשוכלל יותר.

• הוסף לסימניות
אודה להמלצה על דגמים של מקרר שארפ
ועל אינדוקציה, תנור בילד אין ומכונת כביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה