צריכה עזרה דחופה לקוחה שמאיימת

• הוסף לסימניות
ולגבי המייל ששלחת לה, אני הייתי מדגישה שעשית לה את העבודה ואת ההנחה ושהצעת לה את הכסף חזרה והיא לא רצתה, וכך גם אם היא תתבע אותך וכן יתייחסו אליה (ומנסיון בדכ לא בדיוק מטפלים בתלונות) תמיד המייל הזה יהווה לך הוכחה.

• הוסף לסימניות
רגע רגע רגע!
כל הדיון פה הוא על עבודה של חולצה אחת?????
שתלך באמת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;962344:
רגע רגע רגע!
כל הדיון פה הוא על עבודה של חולצה אחת?????
שתלך באמת....

הדיון פה הוא על לקוחה שבסך הכל רצתה שיהיה לבן שלה חולצה יפה לפורים, והגרפיקאית הזו במקום לעבוד נורמלי יושבת כל היום בפרוג ולא עובדת כלום והיא דחתה את זה עד הרגע האחרון לפני פורים ובסוף אחרי המון טרטורים טלפוניים שלחה לה חולצה ממש ממש לא מוצלחת ודפקה לה את התחפושת.

(סתם.... זה רק כדי שיבינו שיש צד שני בעולם)

• הוסף לסימניות
אל תחזירי לה את הכסף. את עבדת על זה!
וכי מישהי תעיז לומר לתופרת שתחזיר לה את הכסף כי השמלה לא מוצאת חן בעיניה?!...

כואב הלב שיש יהודים שמתנהגים כך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;962095:
אבל תמיד מומלץ להתייעץ עם עוד מישהו שמבין ויחווה דעתו מול המקור והתוצאה
אי אפשר לשפוט מול צד אחד
המקור והתוצאה? במקרה הזה,
זה לא שהגרפיקאית שלחה קובץ, הלקוחה הלכה להדפיס - ויצא משהו כהה/אחר ממה שעל המחשב (דבר שלגמרי יכול היה לקרות),
אם הבנתי נכון הגרפיקאית הדפיסה את התוצר בפועל ושלחה אותו ללקוחה לעיר אחרת -
זאת אומרת שהתוצר המוגמר היה מול עיניה של הגרפיקאית והשביע את רצונה,
אני משערת שאם התוצאה היתה חשוכה וגרועה גם היא לא היתה מרוצה - כי זה לא מה שהיא שלחה, זה לא מה שהיא רוצה שיהיה על שמה.

• הוסף לסימניות
יתכן שהבעיה נעוצה בזה שהלקוחה ראתה את העבודה רק דרך המייל עד עכשיו, והמסך שלה לא איכותי כמו של גרפיקאית והצבעים שלו מזייפים. היא התרגלה למראה הבהיר והחיוור ועכשיו זה נראה לה כהה מדי.

• הוסף לסימניות
בכל עניין של לקוחה שמאיימת אפשר לפנות לביד"צ קעזיגטאהן

אבל לא מסתדר לקרוא הנשים להתפטפט קודם הביד"צ כיוון אשר הביד"צ מתקבל רק אנשים ולא נשים

ועושה שלום במרומיו יעשה שלום עלינו. אומיין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקול;962580:
בכל עניין של לקוחה שמאיימת אפשר לפנות לביד"צ קעזיגטאהן

רעיון טוב. נשלח לשם הרבה -לצערינו
השאלה אם אתם עובדים בבית דין כל השנה או רק בימי הפורים.
אולי נדחף אותם על ידי הרצים עוד היום.
השאלה היא באיזה יום מימי הפורים הבית דין פועל

• הוסף לסימניות
מיכל, גם אם את כותבת את המשפט האחרון זה עדיין לא הופך את התגובה שלך לראויה, לצערי.

• הוסף לסימניות
מיכל
לא ישבתי כל היום על פרוג ממש לא
היה לי ב"ה לחץ של עבודה
מתוך מאות העבודות היו לי כמה פישולים שלי שתיקנתי מיד לאנשים
האנשים שפישלתי להם התקשרו ודיברו יפה וקיבלו מיד מוצר חדש
עלי..........
גם אם העבודה לא נראית יש צורה ודרך לדבר
במקרה בעבודה ה"מדוברת"
לא פישלתי כך שלא היה מה לתקן.........

• הוסף לסימניות
יש היום מלשינון, וצריך לקחת את זה בחשבון............

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה