efratLit משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 22/5/23 הוסף לסימניות #1 צריכה עזרה. הוספתי אפקט shatter על השכבה ואני רוצה שהשברים יעופו מהמסך למטה ולא שיתחמו לי בריבוע הקטן הזה מקווה שאני מובנת.
צריכה עזרה. הוספתי אפקט shatter על השכבה ואני רוצה שהשברים יעופו מהמסך למטה ולא שיתחמו לי בריבוע הקטן הזה מקווה שאני מובנת.
ע עורכת וידיאו משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 28/5/23 הוסף לסימניות #2 הסתדרת? הצבע בעד 0 הצבע נגד
ט טילון מהמשתמשים המובילים! עריכה והפקת סרטים 28/5/23 הוסף לסימניות #3 תכניסי את השכבה לprecompose הצבע בעד 0 הצבע נגד
ע עורכת וידיאו משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 28/5/23 הוסף לסימניות #4 זה לא סוג של ניוטון מה שהיא מבקשת? הצבע בעד 0 הצבע נגד
ע עורכת וידיאו משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 28/5/23 הוסף לסימניות #5 אם זה זה אז זה ניוטון.... יש לי הדרכה על זה אם מעניין אותך. באישי. הצבע בעד 0 הצבע נגד
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת