צריכה עזרה ,רוצה למסור שיעור ערב או חוג על כיבוד הורים לנערות

• הוסף לסימניות
אני לא מורה או משו כזה אבל אני רוצה בלי נדר לפתוח שיעור חינמי כמובן,לנערות
על חשיבות ,מידע, מקורות,הלכות וכדו
של כיבוד הורים
אני אשמח לעזרתכן
1. איזה גילאים הכי נחוץ? מצד אחד בנות קטנות גלאי 10 פלוס,אפשר לעשות יותר יצירתי ומעניין,מצד שני גלאי 14 עד 18 נראה לי יותר נחוץ,גיל ההתתבגרות וכו'
מה אתן אומרות?
2. איך לגרום להן לרצות לבוא?חוץ מזה שמכינה כיבוד:rolleyes:
איך אני יעביר את זה מעניין ולא מלחיץ או כבד,אם נבחר בנערות אני לא יכולה לעשות להן דפי יצירה ותשבצים
3.אם יש למישו חומר לבנות גדולות,אשמח
אשמח מאד לעזרה,אנא היינה שותפות בפרויקט,אני לא יודעת איך להתחיל ?
תודה

• הוסף לסימניות
הלכוןת כיבוד הורים

למדתי בסמינר גור בבני ברק, בכתה ד' סמינר היה שיעור הלכות כיבוד הורים, והוא היה במקום!! ולעניין! וזה נראה לי גיל אידאלי! +נגיעה בהלכות כיבוד ההורים לעומת הבעל. כל מילה בסלע!!
לא חושבת שאם זה לא היה במסגרת הלימודים בסמינר הייתי נמשכת מיוזמתי להגיע.....קשה לי לחשוב על משהו שיגרום לבנות לרצות לבוא לשיעור...

• הוסף לסימניות
יש מרצה ידועה בשם גב' טולידנו שמוסרת הרצאות מ-ט-ל-ט-לות על כיבוד הורים. כדאי לך לשמוע את ההרצאה שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה