עזרה צריכה רעיון דחוף לתחפושת

• הוסף לסימניות
הבת שלי צריכה דחוף דחוף תחפושת בנושא תקופות
נערה בכיתה ח'
אשמח אם תיתנו רעיונות לתחפושת

• הוסף לסימניות
הבת שלי צריכה דחוף דחוף תחפושת בנושא תקופות
נערה בכיתה ח'
אשמח אם תיתנו רעיונות לתחפושת
[/QUOTE]
תקופת הקורונה-חולצה לבנה עם מסיכה וכפפות מטושים בכיס
תקופת הצנע-ענייה

• הוסף לסימניות
אחו
אחותי צריכה להתחפש למשהו שמתחיל באות א' והמילה השניה באות ס'
זה לפי שם ושם משפחה
היא בכיתה ד'
הבו רעיונות!!!
תודההה
אחות סרולוגית
סמיילי אוהב
סדרנית אוסם
אחות סעודית
אזרחית סינית
אף סתום
אדמורית סאטמר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך להפסיק את הרעיונות האלו של תחפושת נושא לפי אותיות,
האמהות רוצות לשמח את הילדה ומשתגעות מלמצוא את הרעיון לתחפושת שהמורה במקרה הטוב מחמיאה על ההברקה
ובמקרה ה... בקושי מתייחסת. רק רוצה לסיים את המסיבה, וזה אחרי שהאמא התאמצה להכין תחפושת לכיתה, ש99% לא משמשת לפורים... אלא צריך עוד תחפושת ... האמהות כל כך עסוקות בתקופה זו.
תביאו רעיונות אחרים שכל אמא תמצא בקלות איך להכין לילדה תחפושת שתשמש אותה לפני ובפורים למשל:
עמים וארצות (נכון זה נדוש, נו, אז מה ? והרעיון של אותיות לא נדוש כבר 50 שנה...)
אני שמעתי על רעיונות:
שוק, שדה תעופה, חוגים, הפגנות, (לא חשוב על מה...) מירון, סליחות, ועוד ועוד תהיו יותר מעשיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה