מרגישה פלוס
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אשמח מאד גם לקבל!יש אצלי גם 3 שירי בת מצווה מהממים!
למי שרוצה?
אשמח מאד גם לקבל!יש אצלי גם 3 שירי בת מצווה מהממים!
למי שרוצה?
אני הבאתי לה את הפלייבקהי גם לי יש שיר לבת מצווה מאלף - מודה אני עם מילות שיר ייחודיות - האם זו שכתבה שיש לה את השיר עם סבית הסיבות יכולה לחזור אליי? יש לך פלייבק למכירה - או במתנה כמה זה עולה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשמחהיכולה לשלוח אליי - שירי בת מצווה ? תודה רבה
פנינה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש אפשרות לקבל את השיר?הי גם לי יש שיר לבת מצווה מאלף - מודה אני עם מילות שיר ייחודיות - האם זו שכתבה שיש לה את השיר עם סבית הסיבות יכולה לחזור אליי? יש לך פלייבק למכירה - או במתנה כמה זה עולה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יכולה לשלוח לי גם?אני הבאתי לה את הפלייבק
כמו כן גם אני שרתי...
חינם?יש אצלי גם 3 שירי בת מצווה מהממים!
למי שרוצה?
אשמח מאד מאד!!יש אצלי גם 3 שירי בת מצווה מהממים!
למי שרוצה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים