סליחה על הסטה קלה של הנושאקבוע
מנסיון מר... אחרת זה זז
כנ"ל!!!קבוע
מנסיון מר... אחרת זה זז
ברור שכדאי ליישר שיניים!האם לאחר נסיון מר, עדיין ממליצה על ישור שיניים
או שחבל על המאמץ ?
ברור, מי שצריך שיעשה במקום טוב!!סליחה על הסטה קלה של הנושא
האם לאחר נסיון מר, עדיין ממליצה על ישור שיניים
או שחבל על המאמץ ?
כמה זמן עבר מהקוביות השניות?אני אחרי פעמיים קוביות
אם יש קבוע, אז למה גם שומר מצב?קבוע.
והייתי ממלייצה על שתיהם יחד.
קבוע בשיניים, ושומר מצב בלילה (שומר מצב בלילה לפחות בשנים הראשונות
אני אחרי פעמיים קוביות
זה לא זז אם שומרים על זה כמו שצריך, ללבוש את השומר מצב בלי להתעצלכמה זמן עבר מהקוביות השניות?
והאם באמת לא זז?
כנ"ל!!!
ולא,
לא ניסיתי שוב ליישר אחרי שזה זז
כי לא נעים לי להיות עם קוביות בגילי...
קיבוע שומר על השיניים כלפי פנים,אז קודם כל היום יש פתרון מקסים - ישור שיניים בקשתיות, כמעט ולא רואים אותם.
וגם אני שואלת - אם יש קיבוע, למה צריך גם שומר מצב?
ועוד - האם שומר מצב לבד, שהאורטודנט דורש לשים בכל לילה בקביעות, מספיק, או שעדיף קיבוע?
מצד אחד השומר מצב נשמע נח יותר מאשר ברזל קבוע בפה, בריא יותר לשיניים (לא מצטבר לכלוך ואבנית וכו') מצד שני להקפיד לשים שומר מצב כל לילה לכל החיים גם לא אידאל גדול.
אז מה עושים?
מנסיון מר
תעשו קיבוע.
כשעשיתי בכלל לא הציעו לי כזה דבר לעשות קיבוע. וממש חבל על הכסף שהלך לפח
גם למעלה,ד"א גם למעלה עושים קיבוע או רק בלסת התחתונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים