קבוצת רכישה כסא > ההרשמה נסגרת!!

• הוסף לסימניות
פרסום מאושר :)
בעז"ה היום אנו סוגרים את ההזמנות לכסא צ'ארלי (או פרסונה) מחברת צרעה.
לאשכול ההזמנה >לחץ כאן<

מחיר- 567 ש"ח כולל מע"מ. (מחיר מקורי 1150-1350)

תכונות הכסא צ'ארלי בקצרה:
*כסא מחשב ארגונומי
*מנגנון פנאומטי לכיוון גובה הכסא
*מנגנון לכיוון זווית משענת הגב
*מנגנון לכיוון תמיכת המותן
*ידיות מתכווננות מעלה ומטה
*גלגלי סיליקון
*אחריות ל3 שנים

• הוסף לסימניות
וואלה בא לי על אחד כזה, הגב שלי שבור...
אבל היום הולדת שלי רק באביב :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1818604:
וואלה בא לי על אחד כזה, הגב שלי שבור...
אבל היום הולדת שלי רק באביב :D

אם צריך יום הולדת בשביל כאלו דברים אז אפשר להקדים את היום הולדת.......:D:D:D
ובאביב יהיה יום הולדת כבר שוב ישכחחו עד אז:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;1818740:
אם צריך יום הולדת בשביל כאלו דברים אז אפשר להקדים את היום הולדת.......:D:D:D
ובאביב יהיה יום הולדת כבר שוב ישכחחו עד אז:D:D:D

אולי אני באמת יעשה יום הולדת בגן כבר עכשיו....
אולי מספיק אבא של שבת? :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה