קבוצת רכישה לפאות - אנחנו כמעט ב24% הנחה!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שמחה לספר לכן שאנחנו כמעט ב24% הנחה!
חסר לנו, לכאורה, 5 נשים בשביל להגיע ל24%!!!
שזה אומר שגם כל מי שנרשמה, או אפילו מי שכבר הייתה וקנתה, תהנה מההנחה המליאה.
אפשר להרשם עכשיו (לשלם דמי רצינות) ולקנות את הפאה בפועל עד ט"ו בשבט!
נצלו את ההזדמנות! הקבוצה נסגרת ביום חמישי!

• הוסף לסימניות
הקפצה כנראה אחרונה!!!!
הקבוצה נסגרת מחר, אנחנו ממש על סף 24%!!

• הוסף לסימניות
יום אחרון
מכיוון שאהיה מאוד עמוסה היום ולא אוכל להתעסק עם פניות שלכן
הנה המספר של הסטודיו של אסתי, פתוח עד 3 בצהרים
025664873

(בערב אוכל לקבל פניות)

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כמעט 24%!

• הוסף לסימניות
עוד 2 נשים בלבד!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאד רוצה! אבל לא הצלחתי להשיג את אסתי עצמה כדי לשמוע עד מתי אוכל לקבל את הפאה..בכל פעם שהתקשרתי היא לא היתה

• הוסף לסימניות
פרופשיין תשלחי לי מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
gg אני שולחת לך את המספר האישי שלה במייל

• הוסף לסימניות
מי מייצרת את הפאות?
ומי המוכר?

• הוסף לסימניות
אסתי מייצרת (יש לה מפעל קטן ברמות א', עם 10 עובדות)
וגם מוכרת
הפאות נמכרות גם אצל פאניות

• הוסף לסימניות
אסתי ברגמן בעלת המותג "שירי"

• הוסף לסימניות
יש דרך להשיג את אסתי היום?
מס' פלאפון.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד מישהי שלא יודעת אם היא בקבוצה?
כי הרגע חזרה אלי מישהי שהייתה אמורה להיות, אבל נעלמה מעיניי.
אז אם יש כאן עוד מישהי כזאת, והיא עדיין ערה, שתפנה אלי עכשיו, כי היום זה היום האחרון בהחלט!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה