מידע שימושי קבוצת רכישה >>>מזרונים<<< (2)

מצב
הנושא נעול.
גם אנחנו רוצים להצטרף,
עדיין אפשרי?
שלחתי שאלה בפרטי ולא קבלתי תגובה

תודה פינתי.
הגיע מעולה בשעה 6:30 בבוקר.
בינתיים ממש מרוצים.
תזכי למצוות.

גם אנחנו רוצים להצטרף,
עדיין אפשרי?
שלחתי שאלה בפרטי ולא קבלתי תגובה
כן אפשרי עד סוף שבוע.
לגבי בני ברק- זכור לי שמישהי הסכימה שיבואו אליה, תעברי על האשכול..

הזמנתי לפני שבוע ועדיין לא יצרו איתי קשר...
יצרו קשר עם הדחופים ובימים הקרובים יסיימו עם כולם בעז"ה.

יש משהו נוסף בבני ברק, אולי מהחדשים שהגיעו עליהם
שאפשר לבוא אליהם לראות את המזרנים?

תודה
זה ממש יעזור

שימו לב אם נכנסת אליכם שיחה!!
כי יש כמה שלא ענו...

לכל אלו שהזמינו מזרונים-
סליחה על הפלישה לאשכול, אבל אני זקוקה לשקיות ניילון ענקיות. (ממש כמו של מזרונים)
אשמח לקבל את הניילונים של המזרונים החדשים שלכם לכשיגיעו (מאחלת לכם שזה יקרה מהר!)
(מרכז הארץ)

מי מפרגן לי שקית??? (מוכנה גם ב10 אג')

מקפיצה כדי שלא תשכחו אותי, ברצינות, זה חשוב לי!

התקשרו אלי הבקר, ותאמו איתי אספקה מיד אחרי תשעה באב, בדיוק מה שרציתי! תודה רבה פינתי, חסכת לי כל כך הרבה התלבטויות והתרוצציות!

התקשרו אלי הבקר, ותאמו איתי אספקה מיד אחרי תשעה באב, בדיוק מה שרציתי! תודה רבה פינתי, חסכת לי כל כך הרבה התלבטויות והתרוצציות!

המזרון שלי גם הגיע היום בבוקר

תודה רבה!

היה עיכוב של כמה ימים, אבל בסוף זה הגיע....

@pinati
האם יש קבוצת רכישה כזאת שוב?
אני יודעת שעבר הרבה זמן אבל שמעתי המלצות והמחיר מטורף!

@pinati
האם יש קבוצת רכישה כזאת שוב?
אני יודעת שעבר הרבה זמן אבל שמעתי המלצות והמחיר מטורף!
הקפצה אכזרית.
אכן, גם אני רכשתי אז, וזה באמת משהו מיוחד.
תשאלו את @pinati נראה לי היא עדיין בקשר איתם.

אנחנו גם מעונינים.
לא אכפת לי לארגן רק אני צריכה עזרה של @pinati

פתיחת קבוצה חדשה מותנית בתיאום עם הנהלת האתר.
ובבקשה באשכול חדש....

הצוות השתנה במפעל וכבר לא נותנים כאלו מחירים.
מי שרוצה שינסה, ויעדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה