כללי קבוצת רכישה - עודד עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובי123;1301126:
גולד, אולי אפשר את זה ביותר ענייני?

ערכתי את ההודעה למעלה

• הוסף לסימניות
אני, בניגוד, דווקא מבסוט מאוד מההנחה. אני מכבד את הרמה שלו ולא חשבתי שהוא יגיע למחירים של החבילות הגדולות, וגם אמרתי את זה מההתחלה כמדומני.
אמקד את השאלה: אני לא שואל למי מפריעים המחירים של עודד עזר, אלא מי חושב להשתתף במבצע הזה וסבור שהרחבת כמות המשקלים תהיה משמעותית עבורו. המעוניינים: שבו על הרשימה, תדרגו עדיפויות, תגידו לי דברים כמו - אנחנו רוצים, אבל עם 6 זה לא שווה לנו, רוצים 10. למשל.

• הוסף לסימניות
אני גם מאוד מעריך את הרמה שלו, ומאוד אשמח להשתדרג בכמה פונטים מהמאגר שלו.
אמנם לא ציפיתי שייתן לי מחיר כמו בחבילות הגדולות של החברות, אבל אם מתארגנת קבוצת רכישה, חשבתי למחיר יותר נמוך.

כנראה שהציפיות שלי לא היו נכונות.

וברור שאם יהיה מחיר יותר טוב ומתאים לי, אני ישמח ליותר מ-6 משקלים.

• הוסף לסימניות
ההנחה נחמדה מאד, אך לא מספיקה עבורי, יותר ממאה שח למשקל לא נראה לי שאוכל להשקיע.
אפילו ככה זה פי שמונה בערך מהמחיר שקניתי בפונטביט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1301155:
ההנחה נחמדה מאד, אך לא מספיקה עבורי, יותר ממאה שח למשקל לא נראה לי שאוכל להשקיע.
אפילו ככה זה פי שמונה בערך מהמחיר שקניתי בפונטביט.

כנ"ל, וגם זה לא סופי.

וכמובן, תודה על המאמצים.

• הוסף לסימניות
100 שח למשקל. (לא סגור עם עצמי עדיין).

נראה לי שאולי אקח 2 חבילות של 6.

מצחיק אתכם? גם אותי.

• הוסף לסימניות
טוב ויפה. אז אפשר לסכם ולומר שאין עסקה. מי שבכל זאת מעוניין יפנה אליי בבקשה בדוא"ל עד הערב. מחר בבוקר אבדוק אם יש מישהו בכל זאת, אחרי זה כבר לא יתאפשר. לדעתי שווה מאוד לקנות את משפחת רץ, 5 משקלים, בהנחה של 50%. אבל מי אני שאשכנע.

• הוסף לסימניות
זה לא רציני מספיק. שיתן 10 משקלים.

• הוסף לסימניות
זה הסוף של כל הנסיונות להתארגן דרך פרוג לרכישות משותפות---
זה לא עולה כסף לכתוב 'מתענין' ואחר כך להעלם:cool:

• הוסף לסימניות
אני באמת מצטערת, אך אין לי כל כוונה להעלם; זה רק יקר לי מדי.
משום מה - ואכן לא ברור לי על שום מה - חשבתי שתנתן הנחה רצינית ונוכל לחשוב על רכישה, אולם זה ממש לא בכיוון.
סליחה אם הטעיתי. בהחלט לא זו היתה כוונתי.

• הוסף לסימניות
חכו לסוף השנה האזרחית.
כמעט תמיד יש מבצעים כאלו או יותר משתלמים.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
האמת, הפונטים שלו באמת מדהימים.....

• הוסף לסימניות
תודה על ההתקדמות.
תכל'ס מה פרטי המבצע הסופי?
אתה יכול לכתוב ברור ואולי גם באשכול חדש?
האם אפשר 'לפרק' חבילות?
נכתב ע"י אלי ויסברג;1302238:
חכו לסוף השנה האזרחית.
כמעט תמיד יש מבצעים כאלו או יותר משתלמים.

לעודד עזר גם יש מבצעים בסופש אזרחית?

• הוסף לסימניות
כבר. בהקדם תצא הודעה מסודרת ומדויקת עם התנאים הסופיים. תודה לכל מי שפרגן.

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניין אם יהיה מחיר סביר.
כמובן הפונט רץ בעיקר חשוב לי.

• הוסף לסימניות
המבצע עבר לניהולו של חברנו אליהו פריד בשרשור חדש. התעדכנו.

• הוסף לסימניות
איפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה