דרוש מידע קבוצת תמיכה לאמהות שמתמודדות עם (סיום) נתינת אנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
רציתי לפתוח סקר אבל אין אפשרות באיש את רעהו.
אז ככה,
לאחרונה היו פה כמה ילדים שהוזקקו לקבל טיפול אנטיביוטי.
כשיש לך ילד עם חום וכאבי גרון את לא ממש זקוקה לתזכורת לתת אנטיביוטיקה.
הבעיה מתחילה כשהוא כבר מרגיש טוב והולך חזרה ללימודים בשמחה.
באמת מעניין אותי, עד כמה את מסיימת לתת לילד שלך אנטיביוטיקה מאחד עד עשר
כשאחד מסמל בקבוק אחד בלבד, כלומר, מחצית מהכמות המתבקשת, ועשר זה אימת- על (super mother) כלומר את (איך אומרים היום? אשכרה.) את אשכרה מסיימת עשרה ימי נתינת אנטיביוטיקה בלי פספוסים.
בסקר תכננתי לתת אפשרות לענות בלי להחשף, אבל כשאין לנו סקר נסתפק ב"חברה שלי".
כלומר אני ממקמת את עצמי במספר עשר אבל חברה / שכנה/ גיסה שלי באמת שוכחת כמוך ואפילו יותר ממך וממוקמת ב 0.5
ואז ישוב לי בטחוני האבוד בין בקבוקי האנטיביוטיקה הבלתי גמורים.

• הוסף לסימניות
חבר שלי מסכים איתך בכל מילה...
הרופאים ממש מזהירים מזה, אבל המציאות עולה על כל דמיון...
ואצלינו האבות אחראים על הנושא. סורי.

• הוסף לסימניות
רציתי לפתוח סקר אבל אין אפשרות באיש את רעהו.
אז ככה,
לאחרונה היו פה כמה ילדים שהוזקקו לקבל טיפול אנטיביוטי.
כשיש לך ילד עם חום וכאבי גרון את לא ממש זקוקה לתזכורת לתת אנטיביוטיקה.
הבעיה מתחילה כשהוא כבר מרגיש טוב והולך חזרה ללימודים בשמחה.
באמת מעניין אותי, עד כמה את מסיימת לתת לילד שלך אנטיביוטיקה מאחד עד עשר
כשאחד מסמל בקבוק אחד בלבד, כלומר, מחצית מהכמות המתבקשת, ועשר זה אימת- על (super mother) כלומר את (איך אומרים היום? אשכרה.) את אשכרה מסיימת עשרה ימי נתינת אנטיביוטיקה בלי פספוסים.
בסקר תכננתי לתת אפשרות לענות בלי להחשף, אבל כשאין לנו סקר נסתפק ב"חברה שלי".
כלומר אני ממקמת את עצמי במספר עשר אבל חברה / שכנה/ גיסה שלי באמת שוכחת כמוך ואפילו יותר ממך וממוקמת ב 0.5
ואז ישוב לי בטחוני האבוד בין בקבוקי האנטיביוטיקה הבלתי גמורים.
היה לי פעם לתת לילד פעמיים ביום, אז ביום העשירי את הפעם השניה כבר לא הבאתי :LOL:

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי עבור מה הילד מקבל אנטיביוטיקה ועד כמה זה קריטי מבחינה רפואית לסיים את הבקבוקים

היה לי מקרה לאחרונה עם פצע מוגלתי שהרופא ממש הזהיר אותי שחייבים לסיים את המנה כדי שלא יהיה יזדהם ויהיה יותר גרוע ח"ו,
וב"ה הצלחתי לעמוד בזה, חוץ מ...
היה לי פעם לתת לילד פעמיים ביום, אז ביום העשירי את הפעם השניה כבר לא הבאתי :LOL:

• הוסף לסימניות
אני משתדלת לגמור אבל לפעמים שוכחת
והאמת שגם בעלי שכח את היום העשירי לעצמו

אבל בעצם כמו שציינת זה חשוב מאוד לסיים את הטיפול
וקחו בחשבון שאפילו פספוס של כמה מנות יכול לגרום לדלקת לחזור
(ואצל ילדים במיוחד בדלקות גרון אפשר לראות שהן חוזרות. ואם אומרים את זה לרופא יש כאלו שיוסיפו עוד יומיים לטיפול האנטיביוטי)
ונטילה חלקית של האנטיביוטיקה יכולה לגרום ליצירת חיידקים העמידים בפני התרופה

• הוסף לסימניות
לעצמי אני שמה תזכורת בפלאפון כדי לא לשכוח את הימים האלו שאת כבר מרגישה טוב אבל צריכה עדיין לקחת.

• הוסף לסימניות
מנסה בכח לזכור... אבל לא מצליחה לגמור 10 ימים מלאים
כשזה 3 פעמים ביום אז בכלל מתכון לבעיות

• הוסף לסימניות
ונטילה חלקית של האנטיביוטיקה יכולה לגרום ליצירת חיידקים העמידים בפני התרופה
זה!
בשנים האחרונות כל מיני סוגים של אנטיביוטיקה נהיו פחות יעילים כי החיידקים פיתחו עמידות
ואחת הסיבות לזה היא שלא מסיימים לתת את התרופה עד הסוף
אז בבקשה, אם לא בשביל עצמכם, בשביל כולנו, שלא נצטרך לקחת תרופות יותר ויותר חזקות, ולהתמודד עם חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה,
קחו אחריות ותתנו את התרופה כפי הוראת הרופא עד היום האחרון.

• הוסף לסימניות
יש שתי בעיות.
שכחה ומלחמה.
עם שכחה אפשר לטפל בלוח תזכורות, וכדומה.
אך כשכל מנה מותנית במלחמת עולם עם הסרבנ/ית התורנ/ית, ברגע שהילד בריא מתחילים לסמוך על הנס, וקשה מאוד להמשיך עם זה. אפילו פוטין לא נכנס למלחמות כאלו...

• הוסף לסימניות
מאמינה שזה תלוי בכמות הילדים,
אני עם ילד אחד,
היינו צריכים לקבל במקביל,(אולי בהפרש של יום יומיים)
אצלו לא פספסתי אף פעם,
ואצלי..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה