קביעת אות קבועה לכונן נשלף

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח חיצוני ואני רוצה שתמיד שאני יחבר אותו הוא יקבל את אותה אות
יש אופציה להגדיר?

• הוסף לסימניות
קליק ימני על (ה)מחשב(שלי) ניהול מחשב/ניהול דיסקים, קליק ימני על הכונן המדובר, שינוי אות ונתיבי כוננים, משם אתה כבר תסתדר לבד..
בהצלחה, תעדכן.
נ.ב. עם תבחר אות נמוך יש סיכוי שכשהכונן הנ"ל לא יהיה מחובר ותחבר כונן אחר הוא יקבל את האות המוקצעת ואז כשתכניס את הכונן המוגדר יבוטל השינוי שעשית ותצטרך לחזור על הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;2026103:
יש לי דיסק קשיח חיצוני ואני רוצה שתמיד שאני יחבר אותו הוא יקבל את אותה אות
יש אופציה להגדיר?

נראה לי שע"י סקריפט אפשר, אני רק צריך לחשוב איך בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקסס;2026346:
קליק ימני על (ה)מחשב(שלי) ניהול מחשב/ניהול דיסקים, קליק ימני על הכונן המדובר, שינוי אות ונתיבי כוננים, משם אתה כבר תסתדר לבד..
בהצלחה, תעדכן.
נ.ב. עם תבחר אות נמוך יש סיכוי שכשהכונן הנ"ל לא יהיה מחובר ותחבר כונן אחר הוא יקבל את האות המוקצעת ואז כשתכניס את הכונן המוגדר יבוטל השינוי שעשית ותצטרך לחזור על הנ"ל.

תודה הצלחתי
עזר לי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקסס;2026346:
בהצלחה, תעדכן.

זה לא מאה אחוז שהדיסק יקבל כל פעם אותו אות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2026680:
זה לא מאה אחוז שהדיסק יקבל כל פעם אותו אות.

100%, כמובן רק במחשב המדובר למעט מה שציינתי ב-נ.ב.

אין חכם כבעל הניסיון אמר החכם מכל אדם;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה