כללי קביעת גודל דף באילוס CS4

• פותח הנושא R.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתקלתי עם בעיה בהגדרת גודל דף (בפתיחת מסמך חדש) באילוס' CS4 בעברית. עד עכשיו עבדתי על CS3 באנגלית, ותמיד יכלתי לפתוח קובץ חדש בגודל שאני רוצה, וכעת איני יכולה לבחור בהתאמה אישית, רק בגדלים שהוא מביא (A4,A3 וכו')
משהו נתקל בזה? איך אפשר להפוך את 'התאמה אישית' לפעילה?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נוסף כלי חדש בCS4: כלי הדפים (למטה משמאל, מעל כלי היד)
תבחרי בכלי, תלחצי על הדף
ובסרגל השליטה (למעלה)
קבעי גודל ומאפיינים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
אני לא מצליחה לסדר את זה, כל מספר שאני מנסה למלא בפרטים הוא כותב לי: ערך מספר לא חוקי. מה אפשר לעשות?
זה חשוב לי מאד!! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תבדקי על איזה מידה את עובדת. מילימטרים סנטימטרים אינצ'ים. מה יש שם? אולי את מגדירה לא נכון את הסוג של המידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1421231:
תבדקי על איזה מידה את עובדת. מילימטרים סנטימטרים אינצ'ים. מה יש שם? אולי את מגדירה לא נכון את הסוג של המידה.

אני עובדת על סנטימטרים, אבל בכל האופציות אין לי אפשרות לשנות לגודל אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה