כללי קביעת גודל מסמך בפיקסלים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
פעם הצלחתי לקבוע גודל מסמך בפיקסלים ועכשיו אני לא מצליחה משום מה.
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
בתיבה שבה מזינים את אורך ורוחב המסמך, במקום המספר במילימטרים/ס"מ וכו' יש לרשום את המספר ו-px
למשל
2000px

• הוסף לסימניות
כך בדיוק עשיתי והוא לא מסכים....
ניסיתי גם בלי רווח כמו שאתה עשית.

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2016-01-13 at 11.24.18 AM.png
    KB 85.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כנראה שעלינו פה על התשובה.
צריך להשתמש ב-points וזה מקביל לפיקסלים.
רושמים סיומת pt ולא px.

בכל אופן, תודה!

• הוסף לסימניות
אצלי שניהם עובדים

• הוסף לסימניות
אני עובדת על CS4 במקינטוש. אולי זה קשור.
למרות שזכור לי שפעם זה עבד לי כמו שאמרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוד;1935307:
צריך להשתמש ב-points וזה מקביל לפיקסלים.
לא מדוייק.
1pt יהיה מקביל ל1px במידה ומדובר באיכות של 72dpi (או dpi).
ולהסבר קצת יותר ארוך. פוינט זה גודל פיזי. 1/72 חלקים של אינצ'.
לכן, אם יש לנו תמונה בצפיפות של 72 נקודות באינצ', אז 1 פיקסל יהיה 1 פוינט.
אך אם נעבוד על איכות של 96dpi, אז 1 פיקסל יהיה 0.75 פוינט.
וכן הלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה