כללי קבלו אותו... SHARX

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2142897:
המטרה שלנו היא לרכז את תשומת הלב באות A, זכרי שישנן דרכים לעשות זאת ועדיין להישאר עם הסריפים. אולי גוון / צבע שונה? אולי להגביה את האות מעט?

צבע שונה לא בא בחשבון... הגבהתי קצת, מתקבל חוד של ממש, אך העין שלי מתפזרת כשאני מסתכלת על הלוגו. (אני מסתכלת על דף מודפס)

קבצים מצורפים

• A בולטת.jpg
    KB 168.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תשאירי את הסריפים כמו שהיו, ורק תגביהי את ה-A.
נראה מותג רציני, ותיק, איכותי.

ועוד משהו קטנטן -
טיפה להרחיק את ה-S מה-H. בצד ימין יש לך הרבה אוויר בחלל בין האותיות
ובצד שמאל קצת דחוס.
הייתי אפילו שוקלת להרחיב ב-5% את ה-S.

אבל זה לגמרי בקטנה, העבודה שלך מצויינת.

ולגבי צבעים -
זה יכול לשמש אותם בשביל קטגוריות שונות
למשל -
סכיני בשר, סכיני ירקות, וכו'
כאשר ה-A מתחלפת בצבע.
כמובן שהלוגו הבסיסי יישאר שחור, אבל בשימוש מסויים יוכלו לתת נגיעת צבע.

• הוסף לסימניות
רק לי ולבעלי העין קופצת למעלה-ימין-שמאל ולא מתמקדת בסופו של דבר על כלום כשהA גבוהה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2143617:
רק לי ולבעלי העין קופצת למעלה-ימין-שמאל ולא מתמקדת בסופו של דבר על כלום כשהA גבוהה?

כי כבר נמאס לך לחלום בהקיץ על הלוגו. בעיניך הוא מפורק לגמרי :)
אהבתי את הראשון ראשון. אפשרי גם עם הA הגדולה לא סגורה על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2143617:

גם לי :)
הראשון מעולה!!
תשארי איתו.

• הוסף לסימניות
מפריע לי שהשפיץ של האות A לא מחודדת.
לדעתי היא צריכה להיות חדה ממש כמו הסכין...

• הוסף לסימניות
טוב, ההגבהה של ה-A כנראה באמת לא עובדת.
בינתיים הגרסה הכי טובה היא הגרסה הראשונה, ועכשיו זה תלוי בך באיזה ערך את מעוניינת להתמקד.

אם את מעוניינת להתמקד בשידור אמינות - השאירי את הפונט סריפי.
אם את מעוניינת להתמקד בשידור חדות - החליפי את הפונט לסאן-סריפי על מנת שה-A תודגש.

אל תנסי להתמקד בשני הערכים גם יחד, לא תמיד זה אפשרי, וכשזה לא אפשרי - לא בכוח.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2141262:
לוגו לחברה שמשווקת בארצות הברית לחנויות יוקרתיות סכיני יוקרה שמיוצרות בגרמניה.
הדרישה הייתה לוגו-טייפ שמצד אחד עצמתי ומצד שני אלגנטי,
האות A יוצרת חוד ונותנת ללוגו ייחודיות, בהמשך האות A תהפוך לסמל של החברה.

ברוך ה' הלקוחה מרוצה.
אשמח לשמוע חוות דעת לפני שמתקדמים הלאה...
תודה רבה!

מאוד יפה שרה חיה!

אהבתי שלא "חיפית" ע"י צבע על הלוגו.
כך הוא "חשוף" יותר וניתן לראות אותו במערומיו- ואם הוא בשחור לבן נראה טוב זה אומר שהלוגו מצוין.

יש מצב שהייתי הופכת את הלוגו [FLIP] ואז קולטת אם יש "בעיות/באגים" במרווחים בין האותיות. (נראה לי שיש מקום לשחק שם מעט.)

הרעיון כשהופכים את הלוגו הוא לא "קריא"...
הוא נראה כתמונה וחושף את מה שלא רואים כאשר הוא בזרימה.

בד"כ כשאני בונה לוגו והוא נראה לי כבר "מושלם" אני הופכת אותו ואז מגלה את המקומות שדורשים שיפור, מתקנת/מדייקת אותם ואז הופכת חזרה.

הרבה ברכה והצלחה!
:)

__

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה