קבלן בירושלים

• הוסף לסימניות
אצל מי עשית בסוף היית מרוצה?
חשוב לי בעיקר מישהו זול...
אשמח למספר...
הייתי ממליץ עליו @!!
0533187013
ניתן לראות תיק עבודות שלו כאן באתר

• הוסף לסימניות
הם היו מרוצים גם מהמחיר?
אודה למס'...
תודה
@קשר כשר , @בזק
אפשר בבקשה מספרים של הקבלנים שציינתם?
הטלפון של הקבלן הערבי ששיפץ אצל ההורים שלי ועוד כמה שכנים שלהם, היו מרוצים מאוד!
וגם המחיר היה טוב! והוא היה בסדר והוגן.
052-250-3076

• הוסף לסימניות
לי יש קבלן שממש עשה עבודה טובה, וכבר עשיתי אצלו כמה שיפוצים.
הוא אינו יהודי, והמחיר שלו ממש רצפה.
השגתי אצלו 1.1 למטר, במקרה אחד, במקרים נוספים הוא לקח יותר אבל לא הרבה יותר.
מהגימור אני ממש מרוצה.
לפרטים בפרטי. או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היי אשמח שתצרי איתי קשר בקשר לקבלן במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לי יש קבלן שממש עשה עבודה טובה, וכבר עשיתי אצלו כמה שיפוצים.
הוא אינו יהודי, והמחיר שלו ממש רצפה.
השגתי אצלו 1.1 למטר, במקרה אחד, במקרים נוספים הוא לקח יותר אבל לא הרבה יותר.
מהגימור אני ממש מרוצה.
לפרטים בפרטי. או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוכלו לתת לי מידע ופרטים , אני ממש צריכה דחוףףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה