דרוש מידע קבלת החזר מבטוח-לאומי

• הוסף לסימניות
אני במצב לא עובד. משלמת כל חודש בטו"ל.
קבלתי עכשיו תלוש שכר על עבודה חד"פ שעשיתי לפני כחודשיים, סה"כ כ2-3 שעות, (שכר מינימום.)
האם אני יכולה לקבל על זה החזר על מה ששלמתי לבטו"ל? וא"כ איך? לאן לשלוח אישור?

יודגש-שזו לא עבודה קבועה. אלא עבודה חד"פ.

• הוסף לסימניות
כן
אפשר

אני נגשתי בעצמי לבטוח לאומי עם התלוש שכר ביד, והפקידה במקום עשתה לי זיכוי מלא של אותו חודש (על חשבון חודש עתידי)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אני הרווחתי חודש אחד מעבודה ספציפית סכום של 8,850
הורידי לי לי ביטוח לאומי 620 ביטוח בריאות 443,
מציינת שאני עובדת בעוד מקום עם תלוש של 8000 ש"ח בערך.
למה ביטוח לאומי הורידו לי כ"כ הרבה,
האם אפשר לקבל את זה בחזרה?
איך זה הולך?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אני הרווחתי חודש אחד מעבודה ספציפית סכום של 8,850
הורידי לי לי ביטוח לאומי 620 ביטוח בריאות 443,
מציינת שאני עובדת בעוד מקום עם תלוש של 8000 ש"ח בערך.
למה ביטוח לאומי הורידו לי כ"כ הרבה,
האם אפשר לקבל את זה בחזרה?
איך זה הולך?
תודה רבה
את צריכה לעשות תיאום ביטו"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה