חילול שבת בגין שליחת מייל אולי לא היה אבל מה לגבי קבלת החבילות והתעסקות איתם? לכאורה היתה סיבה למייל שנשלח, לא?נראה לך שמישהו יושב ושולח מיילים אחד אחד?
אלו מערכות אוטומטיות
אם כך אין אפשרות לקנות שום דבר, כי זה עבר בדרך חילול שבת....חילול שבת בגין שליחת מייל אולי לא היה אבל מה לגבי קבלת החבילות והתעסקות איתם? לכאורה היתה סיבה למייל שנשלח, לא?
לא בהכרח.חילול שבת בגין שליחת מייל אולי לא היה אבל מה לגבי קבלת החבילות והתעסקות איתם? לכאורה היתה סיבה למייל שנשלח, לא?
אולי, אין לי נסיון במחסני הדואר, יש לי נסיון בסניפי המסירה, ושם, חבילות שבורקדו שלחו מייל אוטומטי לבעלים...לא בהכרח.
יש משימות אוטומטיות שמתוזמנות לשעה מסוימת ועוברות על כל המשלוחים למשל ע״מ לשלוח עדכונים.
יכול להיות אפילו שהתזמון היה לכמה שעות קודם אבל בגלל עומס על המערכת זה התעכב.
ולי יש ניסיון במשימות אוטומטיות ותזמון שלהן.אולי, אין לי נסיון במחסני הדואר, יש לי נסיון בסניפי המסירה, ושם, חבילות שבורקדו שלחו מייל אוטומטי לבעלים...
גם לי, איך זה קשור למה שקורה בדואר ישראל?ולי יש ניסיון במשימות אוטומטיות ותזמון שלהן.
מצד קבלת ההודעה - אין בזה שום בעיה, כי זה רובוט אוטומטי.נשלחו אלי בשבת בצהריים כמה מיילים מ israel post על משלוח מאליאקספרס
האם יש בזה חשש חילול שבת? או שזה אוטומטי? או על ידי נכרי? ואם כן אז מותר?
אודה מאוד לתשובותיכם
ואם כן אז מה? תפסיקי להשתמש בדואר?נשלחו אלי בשבת בצהריים כמה מיילים מ israel post על משלוח מאליאקספרס
האם יש בזה חשש חילול שבת? או שזה אוטומטי? או על ידי נכרי? ואם כן אז מותר?
אודה מאוד לתשובותיכם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים