דרוש מידע קבלת קוד בסריקה - לפתיחת מייל חדש - מי יכול עכשיו דחוף !!!!

• הוסף לסימניות
דחוף לשעות הקרובות !

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש כאן מישהו ???
שומעים אותי ???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשה צילום מסך של הקוד (הריבוע הזה עם כל הסימונים) תשמור אותו כקובץ במחשב.
באתר תבחר באופציה של העלאת תמונה ותעלה את הקובץ מהמחשב. והוא יתן לך את המספר שאתה צריך.

• הוסף לסימניות
@קבר רחל
לצורך פתיחת מייל חדש זה לא יעזור, כי הQR מפנה לשליחת SMS, מה שבכל מקרה לא קיים במחשב.
עד כמה שאני מכירה, חובה לסרוק דרך מכשיר שיכול לשלוח SMS.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקיצור אין אפשרות לפתוח היום מייל ללא פלאפון שיש בו מצלמה ו SMS ??!!

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי. אז סבורני שיש.

• הוסף לסימניות
אנחנו פתחנו היום ולא נותרה ברירה אלא לשלוח את הקוד למישהו עם טלפון מתאים שיאשר לנו את הפתיחה
צריך לוודא שהמייל לא ישאר מקושר כל הזמן לטלפון שלו
אנחנו עשינו דרך חשבון ילדים, אולי גם ברגיל אפשר בלי לקשר צריך לבדוק מה כתוב
פעם דרך חשבון ילדים הוא לא ביקש SMS
לא עבד כעת :/

• הוסף לסימניות
אנחנו פתחנו היום ולא נותרה ברירה אלא לשלוח את הקוד למישהו עם טלפון מתאים שיאשר לנו את הפתיחה
צריך לוודא שהמייל לא ישאר מקושר כל הזמן לטלפון שלו
אנחנו עשינו דרך חשבון ילדים, אולי גם ברגיל אפשר בלי לקשר צריך לבדוק מה כתוב
פעם דרך חשבון ילדים הוא לא ביקש SMS
לא עבד כעת :/
סריקה או קוד ל SMS ??

• הוסף לסימניות
אם הייתה אפשרות רק של SMS בלי ברקוד היינו מנסים לסים של הסטיק שמקבל הודעות

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיכול לסרוק לי ולקבל SMS ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה