כללי קבצי mockup להורדה

• הוסף לסימניות
לא יצא לי לעבוד עם מוקאפים וזה נראה מדהים...
כשיש זמן אשמח להסבר קצרצר...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפוו;2279847:

המוקאפים מורכבים משכבות חכמות בפוטושופ , כשאת נכנסת לשכבה החכמה יש לך אפשרות ללייבא לשכבה את הגרפיקה שלך לשמור , ולחזור לקובץ המקורי של המוקאפ ולגלות שם את הגרפיקה שלך;)
מקווה שהבנת ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפוו;2279847:
סרטון קצרצר...:)
(לא אני הכנתי אותו).

קבצים מצורפים

• 1.zip
    4.8 MB · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
יש כאן עוד הדרכה.
נגמרו לי הנקודות בנטפרי להחודש, כך שאני לא יכול לבקש לפתוח ולהעלות לכאן.

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי במקרה כזה מוקאפ?
attachment.php

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;2279984:
יש כאן עוד הדרכה.
נגמרו לי הנקודות בנטפרי להחודש, כך שאני לא יכול לבקש לפתוח ולהעלות לכאן.

הוידאו נפתח

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• videoplayback.mp4
    7.9 MB · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
וואו! רק עכשיו ראיתי... ממש תודה!!

נהנת ללמוד דברים חדשים , ונהנת לראות אנשים טובים!:);)

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לצלצל כמה פעמים...

• הוסף לסימניות
אבל לי אין דרך להוריד את המוקאפים (נטפרי) אם מישהו יעלה שוב בצורה שפתוחה לנטפרי יעזור מאוד.
תודה!

• הוסף לסימניות
םןץףך

תוכלי בבקשה לשלוח לי את כל הקבצים למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה עניקת !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה