דרוש מידע קהילה לאמהות לילדים עם הפרעת קש"ר

• הוסף לסימניות
שלום אמהות,

אני רוצה להקים קהילה חדשה, לאמהות לילדי קשב וריכוז מהציבור החרדי.
כאמא לילד כזה - חסרה לי מאד קהילה של אמהות כמוני, שתתן תמיכה, מקום לשתף, להתייעץ, לשמוע המלצות על מטפלים ומומחים, ומקום שיהיו בו הרצאות מקצועיות מאנשים שיכולים לעניין אותנו.
לכן אשמח אם תוכלנה לענות לי על סקר קצר כאן:

אם את מכירה אמא שמתמודדת כמוני - אשמח שתעבירי לה את הקישור. ככל שנהיה יותר - נקבל ונגיע ליותר :)

כמובן שאני מתחייבת לא להספים אתכן, ולא להשתמש בתשובות הללו לשום צורך שהוא למעט הקמת הקהילה.

להתראות!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות ששלחתן! אני כל כך מעריכה :)
למי ששלחה הערה לגבי פרטים מזהים - הוספתי שם.

מחכה לעוד תגובות, כדי לכוון את הפלטפורמה והתכנים בדיוק למה שמעניין אתכן.

• הוסף לסימניות
השאלה כמה זה יעלה להיות חברה בקבוצת האמהות ?
אני לא אמא לילדי קש"ר
אבל אני ממש מסתקרנת
האם זה יעלה כסף ?
כמו כל מיני חוכמות שדורשים עליהם כסף ?
או שהפעם זה באמת על מנת לעזור לשם שמיים ?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

לא מדובר על מועדון אקסקלוסיבי שמשלמים על מנוי :)
זו יוזמה פרטית שלי כדי לתת מענה לי ולאחרות, ליצור קהילת שוות למי שמתמודדת עם אותם דברים פלוס-מינוס. אין כאן שום מניע עסקי.

• הוסף לסימניות
שמחה לשמוע שאהבת.
מודה מאד לכל מי ששלחו תשובות על השאלון. לגמרי לא מובן מאליו.
רק מזכירה שמי ששלחה ולא נתנה את כתובת המייל שלה - אין לי איך לחזור אליה אחר כך, או לצרף אותה לקהילה שתקום בעז"ה. חבל.

חיבוק גדול לכולכן :)

• הוסף לסימניות
מקפיצה למי שרוצה להצטרף לקבוצה

• הוסף לסימניות
חוזרת לעדכן שהקבוצה נפתחה.
בעקבות התגובות שלכן - פתחנו קבוצת גוגל, ובינתיים מרתק שם!
מי שרלוונטי עבורה ומעוניינת להצטרף - יכולה לשלוח מייל עם המילה "הצטרפות" בנושא, לכתובת moms4adhd ב-ג'ימייל.

• הוסף לסימניות
תצליחו מאוד!!
תשועה ברב יועץ

לידיעתכן- נפתחת בימים הקרובים קבוצה להנחיית הורים בירושלים
בסיבסוד של מינהל קהילתי בוכרים
בהדגשה לאמהות לילדי קש"ר

• הוסף לסימניות
תצליחו מאוד!!
תשועה ברב יועץ

לידיעתכן- נפתחת בימים הקרובים קבוצה להנחיית הורים בירושלים
בסיבסוד של מינהל קהילתי בוכרים
בהדגשה לאמהות לילדי קש"ר

הערה אגבית.

מניסיון לא תמיד עוזר קבוצת הנחיית הורים
כל אחד עם ההתמודדות שלו
כל אחד יש לו התמודדות אחרת וצריך לדעת להתאים את הפתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה