התייעצות קהילה של נשים וקהילה של גברים? (אם יש אפשרות כזאת )

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היי רציתי לדעת מה דעתכם שנעשה קהילה של נשים וקהילה של גברים? בנוסף למה שיש
אני מאמינה שיהיה נוח לכולנו ככה

• הוסף לסימניות
את חושבת שיש ענין?
ז'תומרת - הרעיון כאן של ייעוץ ושיתוף מהמומחים
אני פחות בעד.
אני כן חושבת שאפשר ליצור קשר עם נשים שאת מכירה - כמו שתמיד עושים...
אלא אם כן את מתכוונת פורום נוסף ולא במקום - זה רעיון!

• הוסף לסימניות
בעיני אחלה רעיון כי מאד מוגבל מה שמותר להעלות.. ובנות באופן טבעי מציירות בנות וגברים מציירים בנים כי כל אחד מצייר מה שמכיר הכי טוב. שימו לב איך הבנים מרבעים לבנות תפרצוף וטועים בכל הפרופורציה בגוף ובפנים (במחילה.. מכבודכם אני לא מדברת על מישהו כאן אחא בכללי ממה ראיתי במדך שנים) ואיך אנחנו לעומת זאת מעגלות ומקטינות לבנים תצורה ועוד מוסיפות ריסים.

יש עלונים שהם רק לנשים כולל תכנים ואיורים. אז בעיני יש בהחלט מקום לפתוח פורום נפרד לנשים. לגברים אולי זה מיותר? כי ההגבלות קיימות בלי קשר ?

ברור שלא כדאי חוותר על הפורום כאן כי אז אין איך להתייעץ עם מומחים כמו שאמרת.

• הוסף לסימניות
אז אולי לשיקול ההנהלה לפתוח פורום סגור לנשים (אולי לעשות שכל התלמידות פרוג יקבלו אישור כניסה אוטמטי בלי הבדלי גזע? חח) ולתת לאחת המורות לנהל (חרדי עם מגבלות וכו בהתאם למקובל במגזינים לנשים חרדיות)

@prog

פעם שניה שמציקה להם השבוע..

לדעתי יש הרבה בנות שאולי לא נוח להן לפרסם כאן ומתביישות יותר.. פורום לנשים זה קצת יותר חממה ואולי זה אחלה שלב ביניים.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר כבר
קוראים לו פורום חוכמת נשים
צריך בשבילו קריטריונים מסויימים
ושם באמת זה רק לבנות
את מוזמנת לנסות....
4.jpg

• הוסף לסימניות
תודה על ההצעה.
הרעיון הזה הועלה מספר פעמים בעבר.
הולחט שאין לזה מקום.
בכל הקהילות המקצועיות בפרוג אין חלוקה.
בקהילה כאן נשמר איזון עדין בין אוירת יצירה ויצירתיות נעימה, לבין הקפדה על שיח מקצועי בלבד.
האיזון הזה נשמר במאמץ עילאי וכירורגי לפני ואחרי הקלעים.
זה קשור גם בתובנה שאין פלטפורמה מושלמת. גם אם תגיע למצב שבעינך הוא הכי נכון, תמיד יימצא מישהו שבעיניו האיזון הזה לא נעים.
לכן כולם/ן מוזמנים לשתף ולהשתתף, בנעימות ובמקצועיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה,
יש לי התלבטות גדולה ואשמח לעזרתכם.

לפני כשנתיים יצא לי לפתח תוכנה עבור אחת מהקהילות החסידיות בארץ, לניהול מקומות בבית הכנסת לימים הנוראים.
הם רצו שהתוכנה תכלול:
ניהול מתפללים, ניהול זמנים כמו ימים נוראים, ניהול המקומות בבית המדרש עם אפשרות גם ליצור מקומות VIP ועוד, כל סוג מקום יכול להיות מחיר שונה, עזרת נשים, עזרת גברים, מקום לצעירים, ניהול תשלום, ייצוא מקומות ומתפללים לאקסל, הורדת מפה כתמונה ועוד...

חשבתי על רעיון לעשות תוכנה אונליין מתקדמת שבה מוסדות יוכלו להיכנס ולנהל את המקומות. יהיה אפשר גם לשייך עבור מוסד אחד כמה בתי כנסת, אפשר גם לעשות אינטגרציה מול ה API של נדרים כדי לקחת מהם את הנתונים של האנשים ששילמו ועוד ועוד.

בחיפוש כאן, ראיתי שכבר יש תוכנות לניהול מקומות בימים הנוראים אבל הם אופליין, מה שמאפשר רק למשתמש אחד לנהל את התוכנה על מחשב מקומי, וגם הם לא כוללים מפות מתקדמות (אפשר גם ניהול מקומות בתלת מיימד...)

כדי לפתח דבר כזה שיהיה כבר השנה - אצטרך לפנות זמן רב מזמני בקרוב ממש בשביל זה - ולכן חשוב לי מאוד התגובות שלכם

האם יש ביקוש לתוכנה כזאת?
מה חשוב שהיא תכלול?
כיצד אפשר להגיע למוסדות הגדולים? (שיוכלו להפיק מזה את המיטב)
האם אתם מעוניינים בתוכנה כזאת? אשמח לדעת!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה