מידע שימושי קוביה הונגרית (פיתרון)

• הוסף לסימניות
יש למישהו פיתרון קוביה הונגרית ברורה (זרקור) ועוד. תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדריך לקוביה הונגרית כאן בנטפרי פתוח.

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי ישמח אם יעלו מזרקור, העברתי את העיתון הלאה לפני שהוא הספיק לצלם וזה מאד חבל לו.

• הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• פתרון הקוביה ההונגרית.pdf
    1.1 MB · צפיות: 1,262
  • הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
אם עדיין אקטואלי - יש לי סריקה מזרקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה שלי;1975207:
הקישור נכון?
לא הצלחתי להוריד.
אשמח לקבל סריקה של ההוראות מהזרקור.
בתודה
:)

הקישור הוא לדרופבוקס והוא נכון. יש לי את הסריקה, אך נראה לי שהיא כבדה מאד בשביל להעלות אותה לכאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;1975343:
הקישור הוא לדרופבוקס והוא נכון. יש לי את הסריקה, אך נראה לי שהיא כבדה מאד בשביל להעלות אותה לכאן.
אפשר לכווץ ל-ZIP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1972715:

הקישור הוא קישור לדרופבוקס. הקובץ גדול מדי ולא ניתן היה לעלות אותה לאתר.
אם מענין אפשר לכתוב כאן כתובת מייל ואשתדל לשלוח....

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוריד ללא הצלחה . האם אפשר להוריד ולהעלות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחוב חמש;1984631:
ניסיתי להוריד ללא הצלחה . האם אפשר להוריד ולהעלות ?
אם תרצי תשלחי מייל באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה