כללי קובץ אינדזיין חשוב מאד נפגם - יש טריק שעובד?

• הוסף לסימניות
קובץ אינדזיין חשוב מאד נפגם
כשאני פותחת אותו הוא מפיל את התוכנה
איך אפשר להציל את החומר?
מה עובד לכם?

• הוסף לסימניות
http://markzware.com/support/file-recovery-service/
לוקחים 20 דולר על פתיחת תיק. ואם מצליחים לשחזר המחיר הוא בסביבות 100$.
לקובץ חשוב זה מומלץ. לוקח להם בדרך כלל עד 24 שעות לשחזר.

• הוסף לסימניות
תנסי להעביר למשהו אחר שיפתח את הקובץ אצלו, וישמור תחת שם אחר,
אצלי זה הציל קובץ עם בעיה כזו.

• הוסף לסימניות
לרוב בעיות כאלה נובעות מבעיה בכונן הקשיח, 1.- בעיה פיזית. ישנם סקטורים פגומים שאי אפשר לקרוא מהם ואם חלק מהקובץ נשמר עליהם אז לא ניתן לפתוח אותו. 2 - בעיה לוגית - ישנם שיבושים בטבלת מיקום קבצים שזה מה שנותן את האינפורמציה לראש הכונן לגשת למיקום הנכון. מה שקורה הרבה פעמים שכאשר הכונן קשיח לא מאורגן וזה בגלל שבמשך הזמן נוצרים חלקים רקים של קבצים שנמחקים וכאשר קובץ חדש נשמר הוא נשמר בצורה מפוצלת. אז לפעמים יש טעויות בטבלת מיקום הקבצים ואז לא ניתן לפתוח את הקובץ. מה שצריך לעשות זה לסרוק את הדיסק הקשיח בכלי בדיקת השגיאות (לחיצה ימנית על סמל הכונן קשיח במחשב שלי ובחירת - מאפיינים - בדיקת שגיאות) לרוב זה מסדר את הבעיות ואז הקובץ נפתח, אם לא ישנן תוכנות יותר מקצועיות לזה.

• הוסף לסימניות
יש איזשהו סקריפט (לא זכור לי פרטים), שפותח קבצים כאלו בלי להציג אותם ומיד שומר אותם כ-IDML. הרעיון הוא שהקריסה נגרמת כשאינדיזיין מנסה להציג את הקובץ, ולא בפתיחה עצמה של הקובץ.

• הוסף לסימניות
אתה חייב למצוא, אני מוכנה לנסות את זה יש לי הרבה קבצים כאלו...
בעניינים האלו אני מקטני אמונה...

אולי למשהו יש את הקודים של השגיאות של אינדיזיין לפחות נדע איזה פעולה גרמה לזה.

• הוסף לסימניות
הנה, מצאתי:

קוד:
[LEFT][COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]// blindOpen_and_IDML-Export.jsx[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]var _file = File.openDialog("InDesign-Datei"); // Selection of a file[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]if(_file != null)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]{[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]var d = app.open(_file, [COLOR=#CC0000][FONT=inherit]false[/FONT][/COLOR]); // Open the file without showing it[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]d.exportFile(ExportFormat.INDESIGN_MARKUP,  File(_file.fullName.replace(/.indd$/i,'.idml'))); // Export im IDML-Format[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]d.close(SaveOptions.NO); // Close without saving[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=adobe-clean]}[/FONT][/COLOR][/LEFT]

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
מישהו יכול לכוון אותי איך להפעיל את הסקריפט הזה?
אצלי הבעיה היא שהקובץ לא נפתח, אבל התוכנה לא נופלת
אלא רק חושבת וחושבת, בלי סוף :(
זה יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תפתח את חלונית הסקריפטים (בלי לפתוח את הקובץ הפגום).
קליק ימיני על סקריפ מסויים (כל סקריפט טוב),
Reveal In Explorer
ייפתח לך התיקייה המכילה של הסקריפטים.
תדביק לשם הסקריפט המצורף.
מעכשיו זה יופי בחלון הסקריפטים.
תריץ את הסקריפט הזה (IDML Export)
תבחר את הקובץ הבעייתי.
תתפלל.
וזהו.

אם זה הצליח, יופיע לך קובץ בסיומת Idml באותה תיקייה.

קבצים מצורפים

• IDML-Export.zip
    394 ביטים · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה