כללי קובץ אינדיזיין - המסמך קורס

• הוסף לסימניות
שלום! אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי
בכל פעם שאני מפעילה גרפ, המסמך קורס
הבו עיצה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
האם זה בחלונית גרפ או חלונית טקסט? הטקסט הרבה יותר איטי ומקריס.
האם החיפוש הוא על דברים קטנים ויש לו תוצאות מרובות?
אפשר לנסות להפעיל את הגרפ על חלקים קטנים של בחירה או סטורי, כמה וכמה פעמים לפי הצורך.
או לחלק את המסמך, ואם זה בוק לעשות על כל מסמל בנפרד - וגם אם עושים בבוק לודא שכל המסמכים שקשורים אליו פתוחים - זה מאוד משמעותי כי כל חיפוש בבוק הוא פותח את כל המסמכים הנלווים אליו , מחפש ווסוגר החזרה וכל זאת ללא מראה עין.

• הוסף לסימניות
אולי מדובר בקובץ משוחזר
כלומר שהאינדזיין נפל ובפתיחה מחדש
הוא פתח את הקובץ אוטומטי.
הרבה פעמים יש לקבצים כאלה באגים או שהם איטיים ולא זזים.

• הוסף לסימניות
ואם זה ככה - תשמרי אותו בשם אחר. וזה גם עצה טובה בכללות להוריד ממשקל הקובץ.

• הוסף לסימניות
לגבי שמירה בשם אחר,
אם לא הייתה הרבה עבודה
מהשמירה ועד הנפילה של האינד'
עדיף לסגור את הקובץ האוטומטי שנפתח
בלי לעשות שמירה
ולפתוח מהתיקייה את הקובץ מחדש.

• הוסף לסימניות
לי היתה תקלה בווינדוס 10 שהייתה תוקעת את אינדיזיין ורוב המסמכים גרמו לקריסה
אבל מאז העדכון האחרון זה חלק ב"ה

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים! אבל כל מה שאמרתם כאן ניסיתי

פתחתי מסמך חדש, כדי שלא יהיה על קובץ משוחזר ,והבעיה קיימת.
ניסיתי להפעיל את הגרפ על שורה בודדת במסמך, ולא על המסמך כולו, ולא הלך...

האם למישהו יש פתרון?? זה דחוף מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
גרפ מסויים או כל גרפ?
אם זה על כל גרפ, הייתי מתקין שוב את התוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה