כללי קובץ אינדיזיין של אנפתח

• הוסף לסימניות
אני לא מתמחה באינדי וזו עבודת עימוד ראשונה שלי. אני צריכה לעשות שינויים בקובץ והוא לא נפתח לי. אשמח מאד עם מומחי אינדי יוכלו לראות מדוע הוא לא נפתח. זהוא קבץ חשוב שצריך להשלח להדפסה.
תודה רבה מאד!!

קבצים מצורפים

• אינדקס 15 על 24.pdf
    KB 855.8 · צפיות: 598
  • הוסף לסימניות
צרפת קובץ pdf, ולא קובץ אינדיזיין!

• הוסף לסימניות
נכון, מכיון שקובץ זה לא נפתח לי באינדיזזין.
זאת ההודעה שהוא כותב לי :either the file does not exist' you do not have permission' or the file may be in use by another application - בתרגום: אם הקובץ לא קיים "אין לך רשות" או ייתכן שהקובץ נמצא בשימוש יישום אחר.
שזה אומר??

• הוסף לסימניות
אתה לא יכול לפתוח קובץ pdf באינדיזיין
אתה יכול ליבא לתוך האינ' את הקובץ pdf אבל אז אתה לא יכול לערוך את הטקסט (כמדומני...)

• הוסף לסימניות
זה חידוש בשבילי.
אז אני יכולה לעבוד על שינויים רק בקובץ אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כן.
אלא אם כן אתה פותח דף דף באילוס'.
אתה יצרת את קובץ המקור?
אם לא, אולי יש לך גרסה אחרת של התוכנה מזו שיצר אותה ולכן הוא לא נותן לפתוח אותה.
צריך לשמור ולהמיר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה!!
הקובץ שלי עבדתי עליו באינדי שמרתי באינדי וגם בPDF. מכיון שלא ידעתי ניסיתי לפתוח את הקובץ PDF ולא את הקובץ המקורי.
תודה העשרתם אותי בידע.
תמשיכו לעזור זה נותן המון!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;801346:
תודה!!
הקובץ שלי עבדתי עליו באינדי שמרתי באינדי וגם בPDF. מכיון שלא ידעתי ניסיתי לפתוח את הקובץ PDF ולא את הקובץ המקורי.
תודה העשרתם אותי בידע.
תמשיכו לעזור זה נותן המון!!

אם לעצתי תשמע, למד את התכנה בצורה תקינה.
חסוך לך הרבה מפחי נפש ותסכולים, עקב אי ידיעת דברים בסיסיים.

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה.
שלמה זה אכן אחד הפרויקטים הבאים בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה