כללי קובץ לא נפתח

• הוסף לסימניות
שלחו לי באימייל קובץ אנדזיין וכשאני מנסה לפתוח אותו ההודעה הזאת עולה לי. מה עושים?

קבצים מצורפים

• 2012-01-15_1905.png
    KB 18 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
קובץ לא נפתח לי

הורדתי אותו שוב מהאמייל וזה מה שהוא כותב לי?

קבצים מצורפים

• 2012-01-15_1910.png
    KB 19.5 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הצילו

אני מעלה אותו :) תושיעו אותי בבקשה:(

קבצים מצורפים

• master_modificado.rar
    KB 417.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
היכן המומחים?

• הוסף לסימניות
לא יורד לי

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?
אצלי הקובץ נפתח כרגיל. עיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
זה המייל שלו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני רואה שהוא לא מחובר כבר והוא מאד יצטער אם זה לא יגיע אליו.
לילה טוב.

• הוסף לסימניות
הודעות מסוג זה הרבה פעמים באות בקובץ שלא מתאים לגירסה של אינדי' הקיימת אצלך במחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;702908:
ונתנו, מה זה? לוקח לי שנתיים [+] לפתוח את זה.
שנתיים הא זה בכלל לא יורד

• הוסף לסימניות
אלפי תודות ונתנו

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בגירסה שאין לך, לא היה לי ברירה רק לשמור בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה