כללי קובץ מכווץ במק - אפשר לקבל עזרה?

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ מכווץ במק סיומת SIT
אולי יש כאן מישהו שיכול לפתוח לי ולהעלות, או לחילופין - האם יש דרך לפתוח זאת בפיסי?

מצורף קובץ RAR שבתוכו הקובץ SIT, פשוט לא ניתן להעלות זאת לפורום כמו שזה

אה כן, זה דחוף!

קבצים מצורפים

• Archive.rar
    1.3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הנה זיפ מהקבצים.

קבצים מצורפים

• Archive.zip
    1.3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!! עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
שוב עזרה עם אותה בעיה בדיוק -
קובץ SIT שאני צריכה לפתוח על פיסי.

הקובץ מצורף פה בתוך קובץ RAR
אודה מקרב לב לכל מי שיוכל בבקשה לפתוח לי את הקובץ ולהעלות כאן חזרה!

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    1.9 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הקובץ האחרון לא עולה לי במק אולי יש איזו בעיה או בקובץ או ב
RAR

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• asent.zip
    1.9 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
פרוגים, אתם זהב!!!

תוך פחות משעה קיבלתי את הקבצים פתוחים ושמישים, פעמיים (אחד פה ואחד במייל)
אין על פרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה