פונט קובץ מלפני 20 שנה של ספר לימוד צריך לרדת שוב לדפוס. חייבת את הפונט הזה:

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
NarkisTamConMF-Light A

אודה לכל המסייעים. אשתמש בו רק ליום ולענין הזה.

• הוסף לסימניות
אאל"ט נרקיס יצא מחזקת מאסטרפונט בחזרה אל בעליו.
בכל אופן יש כאן -

• תודה
Reactions: od
  • הוסף לסימניות
אז זהו שמותקן לי הפונט ובכל זאת לא סוגר פי די אף. בגלל הערה הזו:
יש מה לעשות?

NarkisTamConMF-Light A: This font could not be embedded due to licensing restrictions in the font. A substitute font will be used if it supports the glyphs used in the restricted font. The PDF will not be created if the glyphs cannot be represented. Failed to Export the PDF file.

• הוסף לסימניות
אז זהו שמותקן לי הפונט ובכל זאת לא סוגר פי די אף. בגלל הערה הזו:
יש מה לעשות?

NarkisTamConMF-Light A: This font could not be embedded due to licensing restrictions in the font. A substitute font will be used if it supports the glyphs used in the restricted font. The PDF will not be created if the glyphs cannot be represented. Failed to Export the PDF file.
אם קניתם את הפונט ממאסטרפונט תוכלו לפנות אליהם ולבקש תמיכה. דווח בעבר בפורום על בעיות בפונטים שלהם.

• הוסף לסימניות
ואם לא?
זה לא היה אני באופן אישי...

• הוסף לסימניות
ואם לא?
זה לא היה אני באופן אישי...
אם אין לכם רשיון לפונט שלהם כדאי לכם לא להשתמש בו, יש להם רקורד מרשים של תביעות על שימוש לא חוקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה