כללי קובץ PDF נעול

• הוסף לסימניות
אני בסה"כ רוצה להדפיס קטע קטן מקובץ PDF ענק (גודל הדף, לא הקובץ), לא צריכה איכות גבוהה. יש איזה דרך לפרוץ את נעילת הקובץ רק בשביל זה?

• הוסף לסימניות
.

קודם כל חשוב לדעת איך הוא ננעל.
אם את עובדת על מק תנסי ללחוץ על תפוח I, אולי יש אפשרות לשחרר את הנעילה,
אם לא אולי תנסי לשנות את הפורמט של הקובץ ע"י לחיצה לJPG, או TIFF.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך הוא ננעל. הורדתי אותו מהאינטרנט.
ואני לא מצליחה לשנות אותו לשום פורמט אחר, וגם לא להדפיס לקובץ חדש מתוך האקרובט.

• הוסף לסימניות
.

אם את עובדת על מק
תלחצי על הלחצן השמאלי בעכבר.
בתוך הפרופרטיז יש אופציה של אנלוק (ביטול נעילה)

• הוסף לסימניות
סליחה הלחצן הימני,
אחרי יום מתיש בעבודה, אני לא מאופסת

• הוסף לסימניות
לא עובדת על מק

• הוסף לסימניות
ניסית ליבא לאינדיזיין או לאילוס?
צילום מסך יעזור?

• הוסף לסימניות
.

לפי מה שהבנתי ממנה גם זה לא הולך

• הוסף לסימניות
צילום מסך בודאי היא יכולה, ולהדביקו בפוטו שופ ושם לערוך, אם יעזור לה.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שזה אולי יעזור כי היא רשמה שהיא לא צריכה את זה באיכות.
כנראה היא רוצה רק לראות מה קורה בקובץ.

• הוסף לסימניות
יש כיום תוכנות שמסוגלות לפרוץ גם PDF נעול עם סיסמא
אך הקובץ ננעל עי העליו בשביל הסיבה הנל
תוכלי לצלם מסך ולהדביק אפילו בצייר ק"ו בתוכנות עריכה לשם כך

• הוסף לסימניות
אכן, עשיתי צילום מסך, אבל כיוון שגודל הדף של הPDF הוא מטר על 70 ס"מ, ובמסך אני יכולה לראות אותו בשלמותו רק בגודל של 22%, אז הצילום מסך יצא על הפנים, ובהגדלה רואים רק קשקושים.
בסוף הגדלתי את החלק שהייתי צריכה, ורק אותו לקחתי בצילום מסך. זה בהחלט נראה לא משהו, אבל בשביל מה שהייתי צריכה זה בסדר.

תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה