קוד לטופס כניסה לחשבון האתר שלי

• הוסף לסימניות
כלומר:

בניתי אתר, עכשיו אני רוצה שמי שילחץ על הקישור של האתר יבוא לדף של כניסה לחשבון, ורק אחרי שיכניס שם וסיסמא נכונים יוכל להיכנס לאתר.

מקווה שאני מספיק ברור ואשמח לקבל מדריכים או הוראות ברורות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
איזה סוג אתר?
מערכת אישית\וורדפרס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1506125:
איזה סוג אתר?
מערכת אישית\וורדפרס?

מערכת אישית שבניתי לבד.

חשבתי אולי לעשות דף שיש בו רק טופס של שם משתמש וסיסמא, ורק אם המידע נכון בלחיצה על שלח הוא מפנה לקישור של העמוד הראשי.

השאלה היא איך? כלומר איך אני מאמת סיסמא עם מידע ששמור בצד השרת?

תודה על ההיענות

• הוסף לסימניות
בקצרה:

טופס Login:
- שם משתמש
- סיסמה

בלחיצה על שלח, אתה שולח את הטופס עם הפרמטרים האלו לדף כלשהו בשרת שבודק מול הDB - האם קיים שם משתמש כזה עם סיסמה כזאת.
יש? שולח לאתר + שמירת Cookie לכניסות חוזרות.
אין? מחזיר חזרה לטופס + שגיאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1507666:
בקצרה:

טופס Login:
- שם משתמש
- סיסמה

בלחיצה על שלח, אתה שולח את הטופס עם הפרמטרים האלו לדף כלשהו בשרת שבודק מול הDB - האם קיים שם משתמש כזה עם סיסמה כזאת.
יש? שולח לאתר + שמירת Cookie לכניסות חוזרות.
אין? מחזיר חזרה לטופס + שגיאה.

ובעברית?

סתם אני צריך לדעת איזה טופס אני עושה לשרת ששם יש את השם משתמש והסיסמא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1508412:
ובעברית?

סתם אני צריך לדעת איזה טופס אני עושה לשרת ששם יש את השם משתמש והסיסמא?

תהיה איתי בקשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני יעזור לך ליצור את הקוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה