כללי קווים באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
שלום, האמת שאני מהיחצנים של קורל... מחוברת ואוהבת לעבוד עליו.
במשרד, רובם עובדים על אילוסטרייטור, החלטתי לנסות גם.
נדמה לי שהעבודה עם קוים מעוגלים (בניית עיטורים וכדו') יכולה להיות קלה יותר ומהירה יותר.

השאלה שלי היא כזו-
כאשר אני מאיירת בעפרון קוים, אחרי שאני עוזבת את העכבר וממשיכה עם הקו הלאה הוא מוחק לי את הקו ששרטתי קודם.
איך אני יכולה לתת פקודה שימשיך את הקו מהנקודה בה סיימתי?
תודה

• הוסף לסימניות
בלחיצה פעמיים על כלי העיפרון תפתח לך חלונית האפשרויות של הכלי, תסירי את הבחירה מהאפשרות של: edit selected paths. וזה יסתדר לך.
(זוהי אופציה שמשמעותה עריכת נתיבים שנבחרו, בה ניתן לשנות או למזג נתיב שנבחר כשאתה נמצא במרחק מסוים ממנו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
או לחילופין, לחיצה על ctrl אחרי כל קו

• הוסף לסימניות
לכאורה צודקת,
הבעיה היא שאני רוצה שהנתיב ימשיך להתחבר אוטומטי לנקודה שבה הפסקתי קודם -זה לא לענין שאני אחבר אח"כ ב-join את כל הנקודות הקרובות (זה עבודה גדולה ומורכבת)

• הוסף לסימניות
העיפרון גם יש לו תכונה של תיקונים אם הוא מפריע לך תשתמשי במברשת.

• הוסף לסימניות
העיפרון אצלי כן ממשיך את הקו הקודם אם הוא מספיק קרוב לסיום של הקו הקודם.

• הוסף לסימניות
זה פתר אצלי רק את הבעיה שנוצרה בעקבות הedit , אבל לגבי ההמשכיות של הקו זה לא עזר, כי גם כאן כל פעם שלוחצים על העכבר הוא מתחיל קו חדש

• הוסף לסימניות
גם כשאת ממש מתחילה אותו על סיום הקו הקודם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכבית;502409:
בלחיצה פעמיים על כלי העיפרון תפתח לך חלונית האפשרויות של הכלי, תסירי את הבחירה מהאפשרות של: edit selected paths. וזה יסתדר לך.
(זוהי אופציה שמשמעותה עריכת נתיבים שנבחרו, בה ניתן לשנות או למזג נתיב שנבחר כשאתה נמצא במרחק מסוים ממנו.
בהצלחה!
וכן שה V ב Keep Selected יהיה פעיל.

• הוסף לסימניות
כן, גם כשאני על הנקודה
וכן גם כשה V ב Keep Selected פעיל.

• הוסף לסימניות
אני שולח צילום מסך שלי שזה כן מחבר חושבני שהעוקץ טמון במה שמוקף בריבוע ששם הוא קובע מתי ובתוך איזה טווח נקודות הוא מתחבר לקודם או יוצר קו חדש.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 68 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה לי כי עליתי על הענין
כאשר ממשיכים את הקו בזוית חדה - הוא לא נותן להמשיך את הקו,
אבל אם ממשיכים את הקו בזוית מעוגלת אז הוא ממשיך גם ממשיך.

• הוסף לסימניות
ותודה על המאמץ שלכם לסייע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה