מידע שימושי קווי הלילה חוזרים לפעול במתכונת מלאה ומשודרגת: 100 קווי לילה יפעלו ב-135 יישובים ברחבי הארץ בין השעות 4:00-23:00.

• הוסף לסימניות
מהיום - קווי הלילה חוזרים לפעול במתכונת מלאה ומשודרגת: 100 קווי לילה יפעלו ב-135 יישובים ברחבי הארץ בין השעות 4:00-23:00.
ייתכן שיכול לעזור במקומות שונים גם למגזר החרדי (כמו ירושלים גבעת זאב)

• הוסף לסימניות
ייתכן שיכול לעזור במקומות שונים גם למגזר החרדי (כמו ירושלים גבעת זאב)

יכול מאוד לעזור מירושלים לבני ברק
לוקחים קו 480 מירושלים (עד שלש בסופ"ש) לתל אביב
ומעזריאלי בתל אביב 466 לבני ברק (אחרון ב4)
או מירושלים למו"ע (צומת שילת) קו 117 (היה פעיל רק בסופ"ש עד 4 אולי עכשיו פעיל כל השבוע)
כנ"ל מבני ברק לדרום יש אוטובוס מתל אביב לבאר שבע (עד ארבע) עם עצירה בכמה תחנות בדרך

• הוסף לסימניות
אני נסעתי בום שלישי לאר"י הקדוש בצפת בערב וחזרתי ב1:30 בלילה והתקשרתי לקל קו וכבר לא היה קו 105 מגבעת זאב לירושלים אמרו לי שהאחרון זה ב12:44 אז מה הועילו חכמים בתקנתם בסוף הטרעמפ שלי היה חייב לקחת אותי עד ירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה