כללי קווי מתאר

• פותח הנושא mbi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחרונה כאשר אני סוגרת קבצים באינדזיין, בקובץ pdf רואים קווים לבנים בהירים סביב תיבות קיימות (כדוגמת תיבת טקסט). כמובן שלא אמורים לראות זאת.
מישהו יודע מה עושים?
זה מציק...

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• Picture 3.png
    KB 11.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פשוט כי הברירת מחדל היא 0.5 מ"מ אז בהתחלה לפני שפוחים מסמך מורידים את זה ל0

• הוסף לסימניות
קודם כל זה בעייה תצוגתית נטו, היא לא מהווה בעיה בהדפסה.

לרוב זה קורה בין מפגש פיקסלי עם וקטור (לאו דוקא),
אפשר לפתור את זה באקרובט, להכנס חתפריט EDIT > PREFERENCES ולבטל את הוי מ-2 ה- SMOOTH

• הוסף לסימניות
זה בדיוק קרה לי היום ולא ידעתי מה לעשות
אני צריכה לשלוח קובץ לדפוס
השאלה אם רואים זאת גם בהדפסה?

• הוסף לסימניות
מרוב שהתלהבתי שראיתי שאלה בנושא לא שמתי לב לתגובה של גולד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתל;786619:
זה בדיוק קרה לי היום ולא ידעתי מה לעשות
אני צריכה לשלוח קובץ לדפוס
השאלה אם רואים זאת גם בהדפסה?
לא רואים את זה בהדפסה,
אפשר להגדיל את הזום במסך ולראות שהקו או נעלם או נשאר אותו עובי.

• הוסף לסימניות
רוב תודות לכם!

• הוסף לסימניות
תהיו רגועים --- לא רואים אותם בהדפסה!!!!
מנסיון.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה