דרוש מידע קווי תוכן

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לקבל מספר לקוי תוכן שוועד הרבנים לא יחסום לי

• הוסף לסימניות
יש קווי תוכן מאושרים מטעם וועד הרבנים כמו חברת טלביפ
וגם לימות המשיח יש איזו קומבינה עם ניוד מבזק (אפשר לראות באתר שלהם)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחרונה בטלביפ וזה מערכת נחמדה
אבל אסור צינתוקים וכדומה (אני לא צריך את זה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא
אלא אם אתה רוצה לשלוח הודעות לרשימת התפוצה שלך
(ואולי עוד כמה דברים מיוחדים)

• הוסף לסימניות
אני רוצה את זה בעיקר לקווי תוכן של סיפורים בדיחות דוד החקיין ועוד...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...
את רוצה לפתוח כמו סוג של ווצאפון משלך,
או לקבל מספרים לקווים קיימים?
אני צריכה קו שאני אוכל לשמוע סיפורים של דוד החקיין
כי כל קו ווצפון שיש בו אפשרות מעבר לקוי תוכן נחסם על ידי וועד הרבנים

• הוסף לסימניות
גם זה לפעמים נחסם
בעיקרון אם עושים כפי שחברת ימות המשיח אומרים [פותחים קו בזק ומניידים לימות המשיח]
אין לועדת הרבנים אפשרות לדעת את זה
זה נחסם רק ע"י שמישהו אומר לועדת הרבנים או שהמספר מופץ
אני מכיר מישהו שפתח מספר לפני יותר משנה ורק 7 אנשים יודעים מזה ללא יוצא מן הכלל בכלל וב"ה הקן עדיין לא נחסם

• הוסף לסימניות
מה עושים שהקו של דוד החקין נחסם?
בבקשה למי שיש מספר של הקו פתוח לכשרים שישלח תודה
ואם לא איך אני יכולה להשיג את המספר של הקו שלו?

• הוסף לסימניות
יש למשהו בבקשה את הסיפורים של דוד החקיין
"ניצחתי אותך אייכמן"??
ממש יעזור לי
נ.ב אני לא מתכוון לאתר אלא קובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה